Strasznie to wszystko pomieszne (1) Zdecydowanie, szkoła (klasy 1-3) i oddziały przedszkolne (zerówki), w roku... Rodzic Masakra (3) To co dzieje się w tej szkole to coś strasznego, RODZICU jeżeli masz sumienie... uczennica Mimo wszystko bardzo polecam (2) Jestem mamą uczennicy klasy pierwszej chodzącej do Szkoły Morskiej. Moja... Aurelia
Nie polecam (1) Osobiście jestem niezadowolona z jakości szkoły a w szczególności zajęć... Poszukująca nowej szkoły Bardzo dobra szkoła (1) Placówka jest świetna i ma ogromny potencjał. Zaplecze szkoły zapewnia... Rodzic Duża, fajna szkoła (1) Skończył ją mój mąż, kończy syn. Właściwie nie kończy bo się okazało, że... Agnieszka Beznadzieja (3) Poziom nauczania jest bardzo słaby, wiele osób, które ukończyły tą szkołę... Absolwent Szkoła ogromna z wieloma problemami (1) Nauczyciele w większości bardzo młodzi i niezbyt doświadczeni, na... Olga Super szkoła (1) Nauka w tej szkole jest przyjemnością, nie stresem. Szkoła zapewnia poczucie... Zadowolony rodzic mama - opinia (2) Tę szkołę można stawiać za WZÓR dla innych szkół. W tej szkole nauczyciele... mama tylko dla bardzo ambitnych dzieci bardzo ambitnych rodziców (1) Dziecko nietypowe, z potrzebami nieco bardziej indywidualnego podejścia, nie... doktorka Pozytywna (1) Świetna kadra zaangażowanych entuzjastycznych nauczycieli. Bardzo bogata... Julia okropne podejscie do dziecka i czlowieka (6) Witam moja cura chodzila tu do zeruwki jest przez ta szkole zrazona... malwina Świetna szkoła rozwijająca dzieci (1) Bardzo dobra szkoła dla dzieci zdolnych, chcących rozwijać swoje... mama ucznia Przeludnienie (1) Podstawowa bolączka tej szkoły to zbyt dużo dzieci jak na możliwości szkoły.... Marek Najlepszy wybór dla naszych dzieci (11) Mam porównanie 3 szkół Lingwisty, GASP i ISG - starsza córka. ISG jest... Anita Sz. fajna szkoła (1) Duży plus za nauczycieli. Starają się prowadzić lekcje ciekawie, często... ja Szkoła w centrum Gdańska, przyjazna dziecku, jednozmianowa, mała i bezpieczna (1) Szkoła Podstawowa Nr 21 znajduje się tuż obok powstającego Forum Gdańsk w... Matka Szkoła z tradycjami i przyjazna uczniom (1) Jestem absolwentką tej szkoły. Nie miałam tego szczęścia by skorzystać z... absolwentka bardzo fajna i pozytywna szkoła (1) Bardzo dobry poziom nauczania, dużo zajęć dodatkowych, świetne nauczycielki. Anna