zwalnianie (1) starych nauczycieli masakra dziecko ma nauczycielkę ukochaną przez 2 lata... matka kiepsko (6) Szkoła z roku na rok dużo gorsza.Pani dyrektor upycha dzieci spoza rejonu... Matka Sportowo żenada (1) Po zmianie dyrektora zrobiła się tragedia. Gdyby nie rodzice to nic by się... gmail
Raczej nie polecam (4) Szkoła nie jest przygotowana na przyjęcie sześciolatków powyżej zerówki.W I... Rozczarowana odp (32) Przydałaby się reforma w podejściu do ucznia i rodzica. Hierarchia ważności w... @2 Jest dużo lepiej (1) Szkoła jest ładna, nowa i przestronna. Dużo bardzo zaangażowanych... Kat.Kul szkoła (1) Szkola dobra dla ucznia . Na razie jestesmy zadowoleni. ja Najgorsza szkoła w Gdańsku (1) Szkoła kompletnie nie przygotowana dla dzieci. Małe korytarz, drzwi jak ze... RODZIC bardzo dobra szkoła (1) Przestronna, wesoła, kolorowa (w środku), basen, dużo sal gimnastycznych... Mama Znakomita szkoła (1) Jestem mamą tegorocznej pierwszoklasistki. Szkoła jest wspaniała- świetnie... Aleksandra Wielkie Tak od Fundacji Pasja i Talent (1) z przyjemnością wystawiam bardzo pozytywną opinię SP nr 38 w Gdańsku. Jako... Agnieszka POMYŁKA. Oceny pozytywne to fikcja. (3) Po roku szkolnym 2015/16 odczhodzi 70% uczniów. Drodzy rodzice, nie chcecie... Monika Kiepsko (1) Cieszę się, że zostaje w tej szkole jeszcze 2 lata, ale chyba tylko ze... Uczeń Sp1 sopot (1) Nie rozumiem dlaczego tu tyle zlych opini o tej szkole szkola jak kazda inna... Maryla Produkt dziecko (1) Dzieci w szkole są traktowane jak przedmioty. Szumne nazwy przedmiotów... Mama ja i moja corka jestesmy zadowolone (1) Dziecko uczeszcza do tej szkoly 2 rok. P. Dyrektor bardzo sympatyczna, panie... mama Szkoła na medal (1) Dziecko kończy III klasę SP pływacką. Za wszystko dziękujemy i polecamy... Rodzice Bardzo polecem tę szkołe! Jestem z niej bardzo zadowolona! (1) Ja też mam dziecko w tej szkole i jesteśmy z niej bardzo zadowoleni! Bardzo... mama40 Nie polecamy (4) Szkoła skupia się tylko na dzieciach, trenujących szermierkę. Pozostałej... tata ucznia Beznadziejna (1) Szkoła beznadziejna, tylko wszystko obiecują i pìęknie opowiadają, brak... Tralalińska