Szkoła profilowana (2) Szkoła stawia przede wszystkim na wyławianie i forsowanie talentów... mama Szkoła na 5 (1) Wybrałem tę szkołę ze względu na: - kameralną atmosferę - dobra lokalizację -... Przemysław słabe podejscie do rodzica (1) Wiele do życzenia jestem rodzicem dziecka który chodzi do klasy III szkoła... mama to ja
Ile ludzi tyle opinii !!! (1) Nie wiem skąd tyle negatywnych opinii o tej szkole. Moja córka uczęszcza tam... mama Potwierdzam dobre opinie (1) Nie wiem o co chodzi z tymi negatywnymi ocenami. Czytam i oczom nie wierzę.... Rodzic Szkoła godna polecenia (1) Mam troje dzieci, z których tylko najmłodsze miało szczęście chodzić do... Zadowolony Nie jest tak źle (1) Jestem uczennicą SP12.I według mnie nie jest tak źle jak inni piszą catering... Weronika Szkoła Podstawowa nr 56 w Zespole Szkół nr 5 (4) Szkoła Podstawowa nr 56 w Zespole Szkół nr 5 jest mała, poziom jest wysoki,... rodzic Od Ajnasza do Kajfasza (1) Szkoła z klasami sportowymi, a tu najpierw obiecanki cacanki a potem totalny... gg Nie polecam (1) Stanowcze Nie Ten sam dyrektor od lat wymaga wymiany! zero komunikacji... Mama Bardzo przyjazne i wspierające kreatywność dzieci miejsce (1) Placówka pokazuje dzieciom świat w bardzo przyjazny i ciekawy sposób,... rodzic Mój brat (1) Nie zgadzam się ze opinią poniżej mnie BRATZNANEJPOSTACI Znana postać (2) W tej szkole niektórzy rodzice myślą że ich dzieci są takie ''wow'' nie... KAMILPOLO69696969696969 szkoła bardzo przeciętna (3) Jestem rodzicem 2 dzieci - różnica w wieku dzieciaków - 3 lata, także mam... rodzic Moim zdaniem (1) Niestety wróżę Pani niebawem wielkie rozczarowanie. ..tu też nikt nie zajmuje... Rodzic Indywidualne podejście (2) Jestem rodzicem, bardzo zadowolonym z podejścia nauczycieli do dzieci, a... Agnieszka nie polecam (1) Klasy 1 -3 owszem, wszystko fajnie i super ale od 4 klasy zaczynają się... anonim Liber - Szkoła z bardzo dobrą atmosferą (1) Polecam: dobre podejście do dzieci o bardzo różnym stopniu uzdolnienia,... mieszkanka Gdyni ssp 70 (2) jestem byłą uczennicą ssp 70 i niestety lata szkolne bardzo przykro wspominam... była uczennica Sopockie Szkoły Autonomiczne (5) Całkowicie nie polecam tej szkoły. Wszyscy chodzą zestresowani i boją się... były pracownik