Szkoła niestety jak za PRL-u (2) nikt nic nie wie kto gdzie i co bo po co przyzwyczajać rodzica... Merkuriusz Folwark (1) Szkoła jak szkoła jeżeli chodzi o budynek. Mogłoby być lepiej jak zawsze.... Rodzic tragedia (1) Proszę powiedzieć co tam robi pani pedagog chyba się nudzi bo moim zdaniem... monika
szkoła kiepska (1) Kiepsko ze Szkołą Morską w tym roku. 6 klas pierwszych i 6 klas drugich... zawiedziony rodzic Przyjazna Szkoła dla Dziecka i Rodzica (1) Moje dziecko uczęszcza do tej szkoły 3- ci rok i muszę przyznać, iż nie... Matka dziecka1-3 szkoła na lata (15) Jestem mamą 2 dzieci uczęszczających do tej szkoły z których jedno ukończyło... wierna mama Szkola bezpieczna (1) Moje dziecko chodzilo dotej szkoly przez 6 lat wiedzialam ze jest bezpieczne... Kasia współpraca z rodzicami (7) nie polecam niestety tej placówki. ciągłe narzekania na zbyt niską aktywność... testosteron Nie polecam - przerost formy nad trescią (1) Wspaniale wyposażona szkoła - na to zresztą idą niemałe pieniądze rodziców.... Gierek ? (6) Właśnie przeczytałam na stronie szkoły, że promuje ona szlachetny styl... rodzic Polecam dać 6 latka do I klasy tutaj (1) Moim zdaniem jeśli oddają Państwo dziecko do I klasy to tylko do szkoły... Adam ciekawa szkoła -zajecia dodatkowe (4) Szkoła mająca duzo zajęc dodatkowych dla klas 1-3. Ko la teatralne... asia 34 moja stara buda (1) spędziłem w tej budzie osiem lat swojego dzieciństwa i młodości, były... janek krasicki absolwent - opinia (2) Szkoła promuje miernotę i bardzo skutecznie podcina skrzydła uczniom... absolwent Dobra szkoła!!! (1) Dobra szkoła !!! Słyszałam ,że szkoła nie cieszyła się dobrą opinią jeszcze... Mama Super szkoła! (3) Aktualnie jestem w klasie 6. Otoczenie przyjazne. Wyposażenie cudowne... AniaF nie taki diabeł straszny (1) Nie taki diabeł straszny, jak go malują. To powiedzenie psuje do tej szkoły.... Makadon Czy ktoś z Państwa posyła tam dziecko do 4 klasy bądź wyżej? (2) Zastanawiam się nad posłaniem do tej szkoły swojej córki. Właśnie kończy 3... KM wszystko jest ok (3) brak rotacji nauczycieli byłby problemem, bo jaki jest sens trzymać kogoś kto... Mandolina Parking dla Rodziców-MASAKRA (2) W poprzednich latach było mona parkować na parkingu szkolnym. Pod koniec... Anna