Co Myślisz o Amerykańska Szkoła podstawowa w Gdyni (1) Zastanawiamy się na wyborem szkoły dla naszego syna. Do tej pory uczęszczał... Grzegorz Nie jest dobrze (1) W porównaniu do lat ubiegłych i poprzedniej dyrekcji szkoła znacznie obniżyła... matka odradzam (1) Ja również odradzam posłanie dziecka do tej szkoły. Mało nauki, dobre oceny... bardzo rozczarowany rodzic
nie polecam (1) Dyrekcja szkoły nie jest zainteresowana dbaniem o dobro ucznia, zaś wyniki... mama ucznia Dziękuję szkoła rewelacyjna (1) Dziękuję wspaniałemu Panu Dyrektorowi, oraz gronu pedagogicznemu za przyjęcie... Anna Sp 14 czy Sp 8 Gdańsk - zerówka (3) Pytanie kto może polecić szkołę 14 pod kątem zerówki, w sp 8 są zajęcia w... Mama Ilona bardzo dobra szkoła, ma oczywiście wady również (1) Nie wiem skąd te krytyczne głosy. Wydaje mi się, ze od rodziców, których... td Wiele do zmienienia! (4) Napiszę o problemach. Przez 5 lat gdy moje dzieci chodzą do tej placówki,... Radosław Wielkie rozczarowanie (1) Miało być spokojnie, bezpiecznie, stabilnie. Początkowy chaos,... Rodzice Bardzo niski poziom nauczania (1) Szkoła nie naucza zgodnie z podstawą programową Ministerstwa Edukacji.... M za dużo imprez (1) Szkoła ok, jednak należy się skupić na uczeniu naszych pociech a nie na... Krycha Szkoła Mistrzów (1) Szkoła z krótkim, ale owocnym stazem. Zajecia wodne wkomponowane w zajęcia... Ewa A miało być tak pięknie (1) Szanowni Rodzice, kiedy będziecie brać pod uwagę posłanie dziecka do Szkoły... Rodzic Bardzo dobra szkoła (1) Szkoła na wysokim poziomie. Jest tylko jedno słowo opisujące te szkołe a jest... Yamushibi Ta szkoła to porażka (1) Ogólnie jeśli chodzi o organizację szkoły to leży totalnie. Zajęcia bardzo... Absolwentka Gdynia (1) https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=253907808497820&id=100016358085530 Zadowolona mama (1) Moje dziecko uczęszcza do Cetu praktycznie od poczàtku istnienia szkoły.... Moniq Super szkoła (1) Bardzo Dobra Szkoła. Najlepsza szkoła na orłowskiej 13 Karolak Antek nie polecam (2) Nie polecam tej szkoły z własnego doświadczenia. Jeśli zmieniła się tam... Anna Kiedyś było lepiej (1) Kiedyś było tak ze nauczyciele dbali o swoich uczniów i starali się... B