Maciek - opinia (1) bardzo dobrze prowadzona nauka pływania w klasach 0-8 zajęcia judo szkoła... Maciek Me - opinia (2) Wrażenia złe, brak ciepła w szkole co doprowadza do szału, wieczny hałas Me Gdansk Te vizja (2) Nikomu nie polecam tej szkoly. Watpliwy poziom gwarantowany przez... Rodzic
Rodzic (2) Do Sp 14 uczęszczają moje dzieci od kilku lat... powiem szczerze ... W tym... Rodzic A.Kania - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z nauczania. Obecnie przez pandemie nigdzie nie... A.Kania Mama dwójki chłopców 10 i 3-:) - opinia (1) Jesteśmy w szkole już drugi rok. Cokolwiek się dzieje- zawsze jest rozmowa,... Mama dwójki chłopców 10 i 3-:) Tragiczny system komunikacji (5) Brak porozumienia rodzic - nauczyciel. Archaiczny system oceniania,... Paulina Zuzia - opinia (1) Uwielbiam chodzić do tej szkoły. Jak dla mnie nauczanie powinno być na trochę... Zuzia Szkoda dziecka, szkoła słaba (4) Absolutnie nie polecam szkoły. Dziecko jeżeli słabiej radzi sobie z nauką,... Mama1 rodzic - opinia (1) w tych trudnych czasach szkoła w pełni się odnalazła. Szybko i sprawnie... rodzic Szkoła podstawowa nr 17 (2) Nie polecam. Wiczka neo - opinia (1) Od razu zauważyliśmy świetną atmosferę w szkole, grupy zajęciowe nie są duże,... neo Przyjazna szkoła (2) Sama chodziłam do tej szkoły i bardzo miło wspominam ten czas. Moja córka już... MK Elżbieta W. - opinia (1) Od razu po przedszkolu zapisaliśmy tu córkę właśnie do szkoły podstawowej. Od... Elżbieta W. Mama - opinia (1) Fantastyczna Pani Edyta Zegarlicka prowadząca klasę w której jest moja córka.... Mama Mama dwóch uczennic - opinia (1) To szkola, w której indywidualne podejście nie jest tylko sloganem... Mama dwóch uczennic AP - opinia (1) Bardzo słaba szkoła ogólnie to nie polecam AP Grzegorz - opinia (1) Bardzo podoba mi się to miejsce, gdzie panuje rodzinna, otwarta, tolerancyjna... Grzegorz R - opinia (1) Kocham Szkółę Podstawową Lokomotywa! Moja 3 dzieci tam kwitnie, pod okiem... R Janusz - opinia (1) Szkoła o bardzo wysokim poziomie nauczania, niestety nauczyciele wpisują... Janusz