Anonimowy absolwent - opinia (2) Jedno z najlepszych uczuć jakie mnie spotkało to wyjście z tej placówki. Choć... Anonimowy absolwent Rodzic - opinia (2) Ta szkoła nie uczy . Tylko rodzice w domu. Jesli klasa lub uczeń nie rozumie... Rodzic Roman Lutsiv - opinia (1) Kameralna szkoła ze świetną kadrą pedagogiczną. Moje dzieci kochają szkołę... Roman Lutsiv
rodzic - opinia (1) Wszystkim polecam szkołę Kaziuki. Bezpieczna mała szkoła,dzieci czują się w... rodzic Anna - opinia (1) Szkola gdzie uczeń i jego rodzina nie pozostają anonimowi. Wszyscy się znają... Anna Łukasz - opinia (1) Szkoła przyjazna dzieciom. Oddana i wykfalifikowana kadra. Klasy kameralne.... Łukasz Łukasz - opinia (1) Szkoła przyjazna dla uczniów. Rodzinna atmosfera. Oddana dzieciom kadra.... Łukasz Anna Muła - opinia (1) Szkoła kameralna z wysokim poziomem nauczania przedmiotów podstawowych oraz... Anna Muła Iwona - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona! Syn dołączył w kl. 6 po złych doświadczeniach w SP... Iwona Piotr - opinia (1) Polecam w 100 procentach. Przyjazna atmosfera. Bardzo dobre przygotowanie. Piotr Emilia - opinia (1) Super kadra! Polecam! Jesteśmy bardzo zadowoleni ze szkoły! Emilia Joanna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze szkoły. Nauczyciele świetnie zaopiekowali się... Joanna Joanna - opinia (3) Bardzo niski poziom. Do szkoły przyjmą każdego, kto płaci czesne. Ucznia z... Joanna Matka zdolniachów - opinia (1) Przenieśliśmy nasze dzieci do tej szkoły, bo chcieliśmy aby "nie wkładano je... Matka zdolniachów Marek - opinia (2) Świetna szkoła i przedszkole, najlepsza w trójmieście Marek Super Mama - opinia (2) Muszę pochwalić tą szkołę za świetne podejście do nauki online;) Poradzili... Super Mama Julia M. - opinia (1) Nasze dziecko właśnie skończyło 6 klasę w tej szkole. Jestem pewna, że wybór... Julia M. Bardzo dobra szkoła (2) Szkoła, w której dziewczynki mogą rozwijać się na miarę swoich możliwości.... Anna AnnaG - opinia (1) Nasze dziecko zaczęło naukę w tej szkole od września. Za długo nie... AnnaG Julia - opinia (1) Dziecko na początku chodziło do innej Szkoły Podstawowej i postanowiliśmy je... Julia