Kasia - opinia (1) Nie wiedziałam, że wybór szkoły podstawowej jest tak ważny, no ale też nie... Kasia WB - opinia (1) Miałem zostać w tym miejscu zatrudniony jako nauczyciel języka polskiego.... WB mariolka - opinia (1) Ze szkoły podstawowej jestem zadowolona, najbardziej to moja córka. Jest w 4... mariolka
Uczennica - opinia (1) Chodzę do tej szkoły od 7 lat, w młodszych klasach od 1-3 nie było problemu... Uczennica Absolwentka szkoły - opinia (1) Bardzo dobra szkoła! Nauczyciele zawsze chętni do pomocy, dobrze przygotowują... Absolwentka szkoły Ewa - opinia (1) Szkoła wspaniała, moje dzieci chodzą już do 6 podstawówki ze względu na... Ewa Olek - opinia (1) Ocena na maksa - jestem bardzo zadowolona z tego wyboru. Córka sobie chwali i... Olek Jakub Hołownia - opinia (1) Nauczanie lekcji na bardzo dobrym poziomie , ale od kwietnia stan szkoły jest... Jakub Hołownia Rodzic - opinia (1) Szoła stara się stworzyć wrażenie wybitnej jednak to tylko wrażenie . Brak... Rodzic M - opinia (1) Beznajdzieja zamiast dzieci się integrować w piękna pogodę gdzies wyjść to... M Absolwent szkoły - opinia (1) jedyną podporą dla tej szkoły jest Pani Misztal, Dziubańska i Pan... Absolwent szkoły X - opinia (1) Nie polecam ,ze względu na relacje dzieci w które ingerują rodzice.Chora... X Dalia Tsanakas - opinia (1) Polecam,wspaniałą szkoła i kadra nauczycielska. Dalia Tsanakas Iwona - opinia (1) Mam dwójkę dzieci w lokomotywie, a niedługo będzie trzecie. Jesteśmy z mężem... Iwona Grażyna Maj - opinia (1) Bardzo rodzinna atmosfera, wszyscy się znają, każdy uczeń odnosi swój... Grażyna Maj Dorota - opinia (1) Brak mi słów, by opisać, jak pełne dobra jest to miejsce. Z całego serca... Dorota Mama zołza - opinia (1) Super szkoła, kameralna, wszyscy się znają. Dobry kontakt z nauczycielami,... Mama zołza Piotrka - opinia (1) Dużo rzeczy można opowiedzieć o tej szkole, ja zawsze wypowiadam się w samych... Piotrka Sylwia - opinia (1) Szkoła, w której korzysta się z najnowszej wiedzy dotyczącej neurodydaktyki,... Sylwia piotrs - opinia (1) super szkoła - dziewczyny nie mogą się doczekać powrotu po dniach wolnych piotrs