Piotr - opinia (1) Bardzo fajna szkoła. Jestem zadowolony. Fajne nowoczesne wnętrze bez miliona... Piotr Adrianna - opinia (1) Szkoła spełniła nasze oczekiwania. Szkoła jest kameralna, można liczyć na... Adrianna Joanna - opinia (1) Polecam szkole , profesjonalne podejście nauczycieli do dzieci , poziom... Joanna
Kasia - opinia (1) Polecam całym sercem Szkołę i Przedszkole To jest Edukacja jakiej daleko... Kasia X. - opinia (1) Nie polecam. W niektórych klasach dzieci są prowadzone bez wsparcia... X. Hanna - opinia (1) Fatalny poziom angielskiego u nauczycieli. Nieciekawe zajęcia dodatkowe.... Hanna Dorota Rutkowska - opinia (1) Ja uważam że ta szkoła jest super chodzili do niej moi bracia i teraz też... Dorota Rutkowska Rodzic - opinia (1) Szkoła ta to porażka Od kiedy jest ta Dyrektorka to szkoła spadła na Psy. Nie... Rodzic Małgorzata - opinia (1) Szkoła niestety nie dla dzieci zdolnych. Odradzam posłania do niej dziecka z... Małgorzata Mama - opinia (1) Bardzo polecam. Moje dwie córki skończyły tę szkołę. W SP89 panują przyjazne... Mama Małgorzata - opinia (1) Rewelacyjna szkoła. Dzieci są otwarte, ciekawe świata, mają fantastyczną wiedzę. Małgorzata Adam P - opinia (1) Tragedia? Mało powiedziane. Od wielu lat w tej szkole szerzy się patologia i... Adam P Marianna - opinia (1) Polecam szkołę z wyjątkową atmosferą i ciekawą ofertą zajęciową. Marianna Bogusia - opinia (1) Bardzo serdecznie polecam wszystkim szukającym najlepszej szkoły, PESS w Rumi :) Bogusia Mama Franka - opinia (2) Naprawdę nie mogliśmy wybrać lepszej szkoły dla syna. Szkoła jest mała ,... Mama Franka Ola - opinia (1) mam bardzo złe wrażenia jeśli chodzi o tą szkołę. Kontakt z nauczycielem... Ola Krysta - opinia (1) Wyjątkowa Placówka Edukacyjna, w której dba się o wszechstronny rozwój,... Krysta Krys'a&Jac'k - opinia (1) Naszym zdaniem to absolutnie najlepsza Szkoła. Nauczyciele są niezwykli,... Krys'a&Jac'k Rodzic - opinia (1) Metoda Montessori oraz zaangażowanie nauczycieli - fantastyczne. Placówka... Rodzic Daniela - opinia (1) Szkola, gdzie dzieci sie rozwijaja , sa zaopiekowane i bezpieczne. Daniela