te begatywne komentarze to pomyłka (2) Cześć rok temu skończyłam naukę w Gdyńskim Ekonomiku, Wspominam tą szkolę... Absolwent 2017 28 lat temu skonczylem ta szkole (1) kiedys to byla bardzo dobra szkola,nauczanie na wysokim poziomie.chodzilem do... absolwent Trzy lata miłej atmosfery ... (1) Jestem Mamą absolwentki tego liceum i moje dziecko szkołę zawsze wspomina... Mama absolwentki i uczennicy.
To wyjątkowe miejsce. (1) Jako matka absolwentki tego liceum śmiało mogę powiedzieć, że jest to... Mama absolwentki i uczennicy. Liceum słabe (1) Moja córka szła do tej szkoły pełna nadziei, chętna to pracy. Teraz po dwóch... mama Zły wybór (2) Nie, nie i jeszcze raz nie. Abstrahując od wartości dydaktycznych, jakie... Absolwentka '13 Bardzo dobra szkoła (1) Polecam każdemu Dddr XXLO (1) Niektórzy to naprawdę dziwni ludzie co tu pracują Uczen Bardzo fajna szkoła (3) uczę się w tej szkole i szczerze mowiac uwielbiam tą szkole ponieważ panuje w... Xxx rodzic (2) Jako rodzic jestem bardzo zadowolona,że moje dziecko dokonało wyboru dalszej... rodzic Polecam (2) Skończyłam piątkę 3 lata temu i polecam wszystkim, którzy planują tam iść.... absolwentka :) polecam (2) Szkola bardzo przyjemna, normalni nauczyciele, brak typowej patologii wsrod... Ja124 Mat-fiz to porażka (2) Plusem tej szkoły jest bardzo duży wybór dodatkowych języków, których można... Asia Stanowczo nie polecam (1) Mimo że xix lo ma nie za wysokie progi punktowe to uważam że są one stanowczo... Polecam! (1) Polecam szkołę. Trafiłam na świetnych nauczycieli. Wychowawczyni polonistka... Mona Świetna szkoła! (1) Po miesiącu przebywania w tej szkole dzień w dzień mam już wyrobioną swoją... Anonim Nie jestem zadowolony z wyboru (1) Uczęszczam do klasy mat-fiz i przyznam że poziom jest ok, ale wyposażenie... FR Najlepsze Liceum! (1) ALO to szkoła do której chodzi się z przyjemnością, wraca jak do domu. Panuje... Absolwentka :) Szkoła marzeń! (1) W ALO panuje wspaniała atmosfera; dla każdego, kto chce się tu czegoś... N plama dyrektora (1) zaproszenie rozgoraczkowanego Adriana , aby prac politycznie mozgi mlodziezy... pmp