Bardzo dobra szkoła (4) Szkoła bardzo przyjazna uczniom, nie ma wyścigu szczurów. Większość... Uczeń Alicja - opinia (1) w każdej szkole są, plusy i minusy tak jak w życiu. ile ludzi tyle opinii nie... Alicja Nie żałuję swojego wyboru (1) Od zeszłego roku szkoła zmienia się na lepsze. Zaczęto dbać o wyposażenie... Ania
SA - opinia (1) Polecam. Dobry poziom nauczania, dobre warunki. SA Julia J - opinia (1) Przeniosłam się do lingwisty po roku w technikum. Była to najlepsza decyzja... Julia J Ehh (1) Mając swoje zdanie o swoich nauczycielach i znając zdanie znajomych z innych... Kobieta Szkoła godna polecania, ale... (1) Ukończyłam 9LO w tym roku (2019) z wyróżnieniem, co nie było trudne.... Emilia Szkoła to skandal (1) Uczeń tej szkoły miał poprawkę w sierpniu pomimo tego że się uczył te testy... Niezadowolony uczeń Ja mega lubie tą szkołe (1) ZSO 1 w Sopocie to bardzo fajna szkoła. Czasami nie ma papieru w toaletach... $$$$ Uczeń klasy 2016-2019 - opinia (1) Szkołę odradzam , o poziomie nauki nie wspomnę bo nie ma o czym , nie kopie... Uczeń klasy 2016-2019 dobra szkoła (1) Opinia rodzica.Szkoła przygotowała moje dziecko do matury , którą zdała a tu... sylwia Wspaniała szkola (1) Bardzo ciepła i rodzinna szkoła. Wyrozumiali nauczyciele ktorzy poświecaja... Absolwentka 2019 Polecam tę szkołę (1) Namówiłam już kilka znajomych osób, żeby się nią zainteresowali. Córka miała... Dorota Totalne rozczarowanie (5) Jestem absolwentką tej szkoły i miałam o niej w miarę dobrą opinię ( chociaż... Anna Drugi dom (1) Przychodząc do ALO nie myślałam, że ta szkoła stanie się moim drugim domem.... W. ALO, czyli rozwój, wspaniała atmosfera i przyjemna nauka ;) (1) ALO Lingwista to szkoła, która pozwala na rozwój jak żadna inna. Nie tylko... A. nie znam po tej szkole żadnych fajnych osób (1) nie polecam, zbyt przereklamowana, a jak dla mnie liczy się klimat i dobra... opiniotwórczy totalne rozczarowanie (1) Słabe efekty nauczania. W klasie maturalnej zmiana nauczyciela lub go brak z... Anna Serio dobre liceum (1) Bardzo polecam te szkole doslownie wszystkim. Swietna rodzinna atmosfera oraz... Absolwent Żenada (1) Chodziłam tu przez rok i zmieniłam szkołę, co było najlepszą decyzją w moim... Xyz