Wiola - opinia (1) Słaby poziom nauki. Nienowoczesna w nauczaniu. Wymagania niskie. Super... Wiola Kamila - opinia (1) Nie wiem skąd tyle negatywnych opinii. Nauczyciele super, podejście spoko,... Kamila rodzic K. - opinia (1) Super szkoła, a będzie jeszcze lepsza. rodzic K.
G - opinia (7) Fatalna szkoła, niski poziom nauczania, nie polecam G anna - opinia (1) Bardzo fajna szkoła. Polecam. Nauczyciele i dyrekcja bardzo pomocna. anna Zawiodłam się (4) Wybierałam XX LO, ponieważ chciałam pójść do szkoły o dobrym poziomie,jednak... Anonim115 Mateusz - opinia (1) Świetna atmosfera, bardzo dobre przygotowanie do Matury. Mateusz Rodzic - opinia (1) Zbyt wielu bardzo słabych i nie zorientowanych na zdobywanie wiedzy uczniów,... Rodzic Kaśka - opinia (1) szkoła super, jestem absolwentem i ubolewam , ze te trzy lata tak szybko... Kaśka Dobre liceum, które stawia na zaangażowanie (2) Tutaj nikt cię nie czaruje, że możesz dostac 6 za plakat i zdać mature na... SansyBoy Były uczen - opinia (1) Nie polecam, nauczyciele mają dziwne metody, w tej szkole nie dba się o... Były uczen Rodzic - opinia (1) "dzięki" nowej podstawie programowej, jest tu jakaś masakra!. Nauczycieli... Rodzic uczeń klasy maturalnej - opinia (1) Zdecydowanie odradzam. Nie chce wrzucać wszystkich do jednego worka lecz... uczeń klasy maturalnej Elmol - opinia (1) Nigdy nie piszę opinii ale tyle negatywów nie odpowiada rzeczywistości.... Elmol matematykaxd - opinia (1) bardzo nie polecam, szkoła jest okropna, nauczyciele nie potrafią nauczyć... matematykaxd Xyz - opinia (1) XV lo jest naprawdę dobrą szkołą jeśli tylko się chce. Oczywiście są... Xyz anmier1@wp.pl - opinia (1) w szkole dużo sie dzieje, fani ludzie... ok jest anmier1@wp.pl Super szkoła (1) Jestem mamą córki która od tego roku uczęszcza do 10LO,córka w końcu odżyła... Ewa Nie polecam (4) Tragiczna organizacja szkoły pod każdym względem. Większość nauczycieli jest... Martyna Absolwent - opinia (1) Polecam! Super szkoła! Dobrze przygotowuje do matury! Absolwent