Magda - opinia (1) jestem absolwentką, dużo skorzystałam - projekty międzynarodowe, świetna... Magda Mama córki, która jest absolwentką i zdała maturę w tym roku - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, rozwijająca kreatywność i wyobraźnię dzieci i... Mama córki, która jest absolwent absolwent - opinia (1) W świetle innych opinii na forum czuje się dziwnie bo napiszę do nich w dużej... absolwent
Xxxx - opinia (2) Panie z sekretariatu tragedia za karę tam są !!!! Xxxx Absolwent - opinia (1) Jestem absolwentka tej szkoły i zdecydowanie ją odradzam. Poziom nauczania... Absolwent Joan - opinia (1) Strata czasu na tą szkołę, odradzam bardzo Joan xx - opinia (1) Kadra nauczycielska potrafi indywidualnie podejść do ucznia. Bardzo dobra... xx Mushroom - opinia (1) Jestem tegoroczną absolwentką II LO. Szkoła bardzo dobrze przygotowała mnie... Mushroom ojciec - opinia (1) bardzo niski poziom nauczania, w tym roku, w klasie mojego dziecka ok 40%... ojciec Mat fiz inf 2020 - opinia (1) Polecam serdecznie!!! Szkoła z niesamowitą atmosferą, pełna inspirujących i... Mat fiz inf 2020 Magda - opinia (1) Wszystko na najwyższym poziomie :) Magda asja - opinia (2) Syn jest aktualnie w pierwszej klasie. Ogólnie jest zadowolony. Poziom... asja Arek - opinia (1) Jestem absolwentem te szkoły, nie mogę narzekać, ani na kadrę, ani na... Arek Tragedia (3) Beznadziejny poziom nauczania,nie sprawdzanie prac, niski poziom wyposażenia,... Uczeń Nie polecam (4) Jako absolwentka tejże szkoły odradzam wyboru jej. Chaos, brak organizacji,... Odradzam wybór tej szkoły (3) Moja córka jest tegoroczną maturzystką. Zdała maturę tylko dzięki własnej... Małgorzata alina szlachetko - opinia (2) dużo zajęć dodatkowych na terenie kampusu uczelni alina szlachetko szkoda - opinia (2) Szkoła w tym roku zmieniła się bardzo na minus. Przez ostatnie dwa lata było... szkoda Absolwent XLO - opinia (1) Jako świeża absolwentka tej szkoły chciałabym podzielić się z przyszłymi... Absolwent XLO Kacper - opinia (2) Szkoła zamiata problemy z uczniami pod dywan. Zamiast zrobić konkretny... Kacper