Uczeń A - opinia (1) Ogólnie szkoła bardzo mała, kameralna. Jedna klasa na jednym poziomie.... Uczeń A Aleksandra - opinia (1) Polecam szkołę całym sercem. Uczy się w niej trójka moich dzieci. Szkoła... Aleksandra Matka dwójki dzieci - opinia (1) Jestem matką dwójki dzieci. Starsze dziecko skończyło szkołę podstawową,... Matka dwójki dzieci
Martinez Conchita - opinia (1) Przedmioty rozszerzone na bardzo wysokim poziomie. Nauczyciele wyrozumiali i... Martinez Conchita Karol - opinia (1) Ta szkoła to jeden wielki bałagan. Nikt nic nie wie, nikt sie niczym nie... Karol Zadowolona matka - opinia (2) Mój syn w tej szkole wreszcie przestał być prześladowany za to, że różni się... Zadowolona matka Agnieszka - opinia (1) Szkoła Podstawowa Jezuitów to najlepsze co mogłam wybrać dla mojego dziecka.... Agnieszka Paweł - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, która daje indywidualnie wsparcie każdemu dziecku.... Paweł Magda - opinia (1) jestem absolwentką, dużo skorzystałam - projekty międzynarodowe, świetna... Magda Mama córki, która jest absolwentką i zdała maturę w tym roku - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, rozwijająca kreatywność i wyobraźnię dzieci i... Mama córki, która jest absolwent absolwent - opinia (1) W świetle innych opinii na forum czuje się dziwnie bo napiszę do nich w dużej... absolwent Xxxx - opinia (2) Panie z sekretariatu tragedia za karę tam są !!!! Xxxx Absolwent - opinia (1) Jestem absolwentka tej szkoły i zdecydowanie ją odradzam. Poziom nauczania... Absolwent Joan - opinia (1) Strata czasu na tą szkołę, odradzam bardzo Joan xx - opinia (1) Kadra nauczycielska potrafi indywidualnie podejść do ucznia. Bardzo dobra... xx Mushroom - opinia (1) Jestem tegoroczną absolwentką II LO. Szkoła bardzo dobrze przygotowała mnie... Mushroom ojciec - opinia (1) bardzo niski poziom nauczania, w tym roku, w klasie mojego dziecka ok 40%... ojciec Mat fiz inf 2020 - opinia (1) Polecam serdecznie!!! Szkoła z niesamowitą atmosferą, pełna inspirujących i... Mat fiz inf 2020 Magda - opinia (1) Wszystko na najwyższym poziomie :) Magda asja - opinia (2) Syn jest aktualnie w pierwszej klasie. Ogólnie jest zadowolony. Poziom... asja