X - opinia (1) Nie polecam, dopiero po latach czuje że przeniesienie się do tej szkoły to... X Rodzic - opinia (1) Świetne miejsce rozwoju! Szkoła przyjazna uczniom i bardzo współpracująca z... Rodzic NC - opinia (1) Bardzo wysoki poziom, nauczyciele serdeczni i otwarci na współpracę.... NC
Kimmy - opinia (1) Jestem absolwentem tej szkoły. Niestety nie wspominam jej zbyt dobrze. Do... Kimmy Gosc - opinia (1) Chodziłem do gimnazjum kiedy jeszcze było. Okres zawirowań. Nie wspominam... Gosc Gosia - opinia (1) Godna polecenia. Świetna Pani Dyrektor. Gosia Edyta - opinia (1) szkoła na wysokim poziomie edukacji Edyta Edyta - opinia (1) polecam , edukacja na wysokim poziomie Edyta Ola - opinia (1) Szkoła jest jednym wielkim koszmarem. Nauczyciele nie stosują się do niczego... Ola anonim - opinia (1) Bardzo dużo zawdzięczam całej społeczności V LO. Po dwóch latach od... anonim L - opinia (1) Jestem zeszłoroczną absolwentką. Szkoła ma wysoki poziom nauczania. Byłam... L Absolwent - opinia (1) Tragedia, omijajcie tę szkołę z daleka, przygotowanie do matury na żenującym... Absolwent Maciej - opinia (5) Uwaga na peryferyjne, tak zwane "dzieła" związane ze szkołą lub... Maciej Oscar - opinia (1) Wytrzymałem w tej szkole zaledwie jeden dzień czyli rozpoczęcie roku. Szkoła... Oscar Rodzina45 - opinia (1) Szkoła dla tych, którzy chcą się uczyć i cenią dobrą atmosferę. Rodzina45 Tomek - opinia (1) Szkoła z klimatem bez wyścigu szczurów ale z duszą Tomek Kika - opinia (3) Ej, nie jest źle... fajna atmosfera, ludziom się coś chce, nauczyciele spoko,... Kika Absolwent - opinia (1) Cóż, myślę, że co do poziomu nauczania idealnie odnosi się ortografia,... Absolwent Absolwent 2019 - opinia (1) Bardzo niski poziom nauczania, większość absolwentów to późniejsi studenci... Absolwent 2019 Prawnik - opinia (1) Jestem absolwentką tej szkoły. Ukończyłam ją 25 lat temu. Bardzo miło... Prawnik