Mama Amelii - opinia (1) Jest to najlepsza szkoła z możliwych, do której mogła trafić moja córka. Po... Mama Amelii Adam - opinia (1) Nasza córka uczy się tam od ubiegłego roku. Nie możemy wyjść z podziwu, jak w... Adam Koszykarz24 - opinia (1) Szkoła bardzo dobra.Podejście do ucznia jest adekwatne do jego... Koszykarz24
Marcin - opinia (1) Córka kończy w 2023 r. 4 klasę, pierwszy rocznik po reformie. Dostała się do... Marcin Rodzic - opinia (1) Polecam tę szkołę. Przyjazna zarówno dla najmłodszych, jak i dla starszych... Rodzic rodzic - opinia (1) Jeśli ktoś zastanawia się nad wyborem szkoły dla swojego dziecka to polecam... rodzic J. - opinia (1) Jako absolwent biol-chemu szczerze polecam. Wysoki poziom nauczania w... J. Katarzyna - opinia (1) Wspaniała szkoła z fajną atmosferą. Doświadczeni nauczyciele zaangażowani w... Katarzyna uczeñ - opinia (1) dobra i przyjemna szkoła ale trzeba się przyłożyć do nauki uczeñ Małgorzata - opinia (1) Moje dziecko zostało od września uczniem I klasy X LO. Mam pewien przeglad... Małgorzata Absolwentka - opinia (1) Poziom nauczania zależy bardzo od nauczycieli. Zarówno Pani Alina L. od... Absolwentka Gosia - opinia (2) Dzieci zadowolone to najważniejsze Gosia Marzena - opinia (1) Bardzo dobra Szkola, moja córka jest zadowolona. Przykro, że ludzie piszą... Marzena Rodzic - opinia (1) Szkola przyjazna uczniom. Młodzi ludzie są tam traktowani poważnie. Rodzic Anna - opinia (1) Szkoła ma indywidualne podejście do każdego dziecka, pozwala rozwijać jego... Anna Katarzyna - opinia (1) Jestem rodzicem absolwenta tej szkoły klasy mat-geo. Chciałabym serdecznie... Katarzyna mama absolwenta - opinia (1) W tym roku moje dziecko zakończyło edukację w IX LO. Generalnie jest bardzo... mama absolwenta Rodzic - opinia (1) Z perspektywy czasu, bo moja córka wreszcie skończyła tę szkołę. Nie... Rodzic rodzic - opinia (1) Jestem rodzicem tegorocznej absolwentki. Wprawdzie przez ostatnie trzy lata,... rodzic anonimowy - opinia (1) Pani A.Styła od angielskiego to największy anioł, jak się na nią trafi to na... anonimowy