Mateusz - ocena (1) Szkoła z bardzo fajnymi, normalnymi nauczycielami. Dużo ciekawych zajęć poza... Mateusz - - ocena (2) dyrektor nie zajmuje sie realnymi problemami uczniow, wszystkie ich prosby nt... - zadowolony rodzic - ocena (1) fajni, zaangażowani nauczyciele, dużo możliwości rozwijania pasji uczniów -... zadowolony rodzic
Malgorzata - ocena (1) Najlepsze miejsce dla naszego dziecka. Pełen szacunek, cisza, spokój Malgorzata AG - ocena (1) świetna szkoła, super społeczności i nauczyciele. Poziom nauczania bardzo wysoki AG Uczeń - ocena (1) Najgorsze więzienie w gdansku. Nie mozna nic robic Zabieranie uczniom praw Uczeń Anika - ocena (1) Szkoła to tragedia. tylko wymagania, którym by sprostać trzeba chodzic na... Anika Rodzic - ocena (2) Po masowym odejściu w czerwcu kluczowych nauczycieli najważniejszych... Rodzic czarna - ocena (1) Polecam z całego serca każdemu. Dobrze zorganizowana, osiągalna finansowo dla... czarna anja - ocena (1) Wszystkich ogarnia rankingoza. Dla mnie liczy się atmosfera i wsparcie anja Teresa - ocena (1) Dyrekcja szkoły namawia (zmusza poniekąd) rodziców i uczniów, żeby się... Teresa K.K 2023 - ocena (1) Naprawdę dobra szkoła. Nauczyciele z dobrym podejściem,doceniają wiedzę u... K.K 2023 Egi - opinia (1) Witam serdecznie proszę o opinię na temat Pani Klimkiewicz oraz nauczycielek... Egi mama ucznia - opinia (1) Wspaniała szkoła! Kształtuje charaktery, przekazuje fajne wartości -... mama ucznia Ewa - opinia (1) Bardzo niski poziom. Moje dziecko nie ledwo co zdało maturę. Musiałam wydać... Ewa Mb - opinia (1) Szkoła jest świetna. Mb Rutek - opinia (1) Wysoka kultura nauczycieli, świetne zaplecze i niezły poziom nauczania. polecam Rutek Kkk - opinia (2) Szkoła fajna,z fajnymi zajęciami dla kogoś kto interesuje się tematyką... Kkk Adrianna L. - opinia (1) Moje dziecko zadowolone bardzo. Ja też jako mama widzę same zalety.Świetne... Adrianna L. Jaro - opinia (1) Do tej pory same plusy ,wszystko skrupulatnie tłumaczone, włączanie w rozmowy... Jaro