jaa - opinia (1) Przetestowana podstawówka i liceum, polecam. Nauczyciele z indywidualnym... jaa Rodzic - opinia (1) Polecam szkołę, dla dziecka które interesuje się tematyką wojskową i... Rodzic Mama Ani - opinia (1) Dzień dobry Ja osobiście, jestem bardzo zadowolona, ponieważ córka... Mama Ani
Rodzic maturzysty - opinia (1) Super nowoczesna szkoła, dobra atmosfera, wysoki poziom nauczania. Rodzic maturzysty Andrzej rodzic - opinia (1) Bardzo dobra średnia szkoła. Wysoki poziom nauczania a co najważniejsze... Andrzej rodzic claire - opinia (1) Najbardziej przyjazna szkoła z przyszłości. claire Ania Lewiatan - opinia (1) Nie polecam. Kiedy rekrutowałam do tej szkoły, powiedziano mi, że jest ona... Ania Lewiatan Gdańsk - opinia (1) profesjonalizm, zaangażowanie, szacunek Gdańsk Rodzic - opinia (1) Mogłaby być to bardzo dobra szkoła. Konflikty zbudowane przez lata przez... Rodzic marysia - opinia (1) Klasy przepełnione, po 36 osób, szkoła nie ma tyle miejsca, do toalety nie... marysia A - opinia (1) Mnóstwo wyjść, wycieczek, dni tematycznych. A Inka - opinia (1) Szczerze polecam. Poziom angielskiego wysoki. Syn bardzo zadowolony Inka XTL - opinia (1) syn kończy w tym roku szkołę gdyby nie był zdolny i sam się nie uczył to... XTL rodzic - opinia (1) Bardzo fajna atmosfera, zajęcia na gdańskich uczelniach, ambitni uczniowie... rodzic Matka córki - opinia (1) Szkoła na dobrym poziomie, córka jest zadowolona z wyboru, dobra komunikacja... Matka córki Kaśka M - opinia (1) Szkoła oferująca przyjazne otoczenie dla wszelkich indywidualistów z wyboru... Kaśka M Mama Amelii - opinia (1) Jest to najlepsza szkoła z możliwych, do której mogła trafić moja córka. Po... Mama Amelii Adam - opinia (1) Nasza córka uczy się tam od ubiegłego roku. Nie możemy wyjść z podziwu, jak w... Adam Koszykarz24 - opinia (1) Szkoła bardzo dobra.Podejście do ucznia jest adekwatne do jego... Koszykarz24 Marcin - opinia (1) Córka kończy w 2023 r. 4 klasę, pierwszy rocznik po reformie. Dostała się do... Marcin