Weronika - opinia (1) Super liceum! Ciekawe zajęcia o tematyce militarnej, szkolenia strzeleckie,... Weronika Aneta - opinia (1) Moja córka chodzi do tej szkoły i jestem bardzo zadowolona. Rozwija swoje... Aneta MadMax - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony ze szkoły. Uwielbiam wf z panem Patrykiem i Pani od... MadMax
Agnieszka - opinia (1) Szkoła jedyna w swoim rodzaju! Kadra pedagogiczna wykwalifikowana i z wielkim... Agnieszka Ania - opinia (1) Jak ktoś myśli pracować w "służbach" to nie ma lepszej szkoły.... Ania Mariola BS - opinia (1) Szkoła znakomita, prowadzą ja ludzie z pasją. Mariola BS Szkoła robi wszystko aby pomóc każdemu uczniowi bogaty program zajęć dodatkowych miła atmosfera i życzliwość wysoki poziom (1) Szkoła robi wszystko aby pomóc każdemu uczniowi bogaty program zajęć... Szkoła robi wszystko aby pomóc k Absolwentka - opinia (4) Nie od dziś wiadomo, iż oceny nie odzwierciedlają wiedzy uczniów. Jednakże... Absolwentka X - opinia (1) Nie polecam, dopiero po latach czuje że przeniesienie się do tej szkoły to... X Rodzic - opinia (1) Świetne miejsce rozwoju! Szkoła przyjazna uczniom i bardzo współpracująca z... Rodzic NC - opinia (1) Bardzo wysoki poziom, nauczyciele serdeczni i otwarci na współpracę.... NC Kimmy - opinia (1) Jestem absolwentem tej szkoły. Niestety nie wspominam jej zbyt dobrze. Do... Kimmy Gosc - opinia (1) Chodziłem do gimnazjum kiedy jeszcze było. Okres zawirowań. Nie wspominam... Gosc Gosia - opinia (1) Godna polecenia. Świetna Pani Dyrektor. Gosia Edyta - opinia (1) szkoła na wysokim poziomie edukacji Edyta Edyta - opinia (1) polecam , edukacja na wysokim poziomie Edyta Ola - opinia (1) Szkoła jest jednym wielkim koszmarem. Nauczyciele nie stosują się do niczego... Ola anonim - opinia (1) Bardzo dużo zawdzięczam całej społeczności V LO. Po dwóch latach od... anonim L - opinia (1) Jestem zeszłoroczną absolwentką. Szkoła ma wysoki poziom nauczania. Byłam... L Absolwent - opinia (1) Tragedia, omijajcie tę szkołę z daleka, przygotowanie do matury na żenującym... Absolwent