Oliwia - opinia (1) Dwójkę skończyłam rok temu i jestem bardzo zadowoloną absolwentką.... Oliwia Mr E - opinia (1) Fajna szkoła, fajni nauczyciel ( oczywiście z kilkoma wyjątkami, ale... Mr E Kowalska78 - opinia (1) Szkoła super. Nauczyciele niesamowici. Moje dziecko szczęśliwe. Kowalska78
Maks - opinia (1) Szkoła jest wyjątkowa w swoim rodzaju, nauczyciele zawsze pomocni i stawiają... Maks Sylwia - opinia (1) To jest pierwsza szkoła, do której syn chodzi z przyjemnością nawet w czasie... Sylwia RevorD - opinia (1) Wspaniała rodzinna atmosfera w której zacierają się różnice wieku, daje coś... RevorD Piotrek - opinia (1) W liceum przede wszystkim ludzie nie traktują cię jak dziecko. Czerwone... Piotrek Uczennica - opinia (1) W moim LO nie było podziału na tych popularnych i tych nudnych, już nie... Uczennica Aśka - opinia (1) To czy jest fajnie to zależy od kilku rzeczy: od konkretnej szkoły, klasy na... Aśka Uczeń A - opinia (1) Ogólnie szkoła bardzo mała, kameralna. Jedna klasa na jednym poziomie.... Uczeń A Aleksandra - opinia (1) Polecam szkołę całym sercem. Uczy się w niej trójka moich dzieci. Szkoła... Aleksandra Matka dwójki dzieci - opinia (1) Jestem matką dwójki dzieci. Starsze dziecko skończyło szkołę podstawową,... Matka dwójki dzieci Martinez Conchita - opinia (1) Przedmioty rozszerzone na bardzo wysokim poziomie. Nauczyciele wyrozumiali i... Martinez Conchita Karol - opinia (1) Ta szkoła to jeden wielki bałagan. Nikt nic nie wie, nikt sie niczym nie... Karol Zadowolona matka - opinia (2) Mój syn w tej szkole wreszcie przestał być prześladowany za to, że różni się... Zadowolona matka Agnieszka - opinia (1) Szkoła Podstawowa Jezuitów to najlepsze co mogłam wybrać dla mojego dziecka.... Agnieszka Paweł - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, która daje indywidualnie wsparcie każdemu dziecku.... Paweł Magda - opinia (1) jestem absolwentką, dużo skorzystałam - projekty międzynarodowe, świetna... Magda Mama córki, która jest absolwentką i zdała maturę w tym roku - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, rozwijająca kreatywność i wyobraźnię dzieci i... Mama córki, która jest absolwent absolwent - opinia (1) W świetle innych opinii na forum czuje się dziwnie bo napiszę do nich w dużej... absolwent