Rodzic - opinia (1) Dziecko zadowolone, bez problemów z nauką, pomimo panującej pandemii. Duży... Rodzic olx - opinia (1) Dzień dobry, raczej nie polecam. W roku pandemii lekcje w klasach maturalnych... olx tadeusz - opinia (1) znakomite liceum, wspaniali nauczyciela i atmosfera, liceum z historią tadeusz
Hubert - opinia (1) Szkoła na pierwszy rzut oka wydawała się być ok. Jednak rozszerzenie z fizyki... Hubert Kandydat - opinia (1) Szeroka oferta edukacyjna, nowo wyremontowane budynki, zaplecze sportowe... Kandydat Chłopak że stali - opinia (1) Szkoła zdecydowanie z super atmosferą i bardzo pozytywnie nastawionym do... Chłopak że stali Monika - opinia (1) Polecam tę szkołę dla każdego, kto chce rozwijać swoje pasję i... Monika absolwent 2021 - opinia (1) Jestem tegoroczna absolwentka (2021) i mogę polecić te szkołę osobom, które... absolwent 2021 Niebieska - opinia (1) W szkole lubię przerwy, znajomych i przyjaciół. Czasami robimy niezłe jaja.... Niebieska Niebieska - opinia (1) Szkoła rozwija nasze talenty. Kółka, konkursy i takę tam sprawy. No i są... Niebieska Niebieska - opinia (1) Szkoła uczy nas żyć w społeczności - z innymi ludźmi. :) Jest dobrze Niebieska Oliwia - opinia (1) Dwójkę skończyłam rok temu i jestem bardzo zadowoloną absolwentką.... Oliwia Mr E - opinia (1) Fajna szkoła, fajni nauczyciel ( oczywiście z kilkoma wyjątkami, ale... Mr E Kowalska78 - opinia (1) Szkoła super. Nauczyciele niesamowici. Moje dziecko szczęśliwe. Kowalska78 Maks - opinia (1) Szkoła jest wyjątkowa w swoim rodzaju, nauczyciele zawsze pomocni i stawiają... Maks Sylwia - opinia (1) To jest pierwsza szkoła, do której syn chodzi z przyjemnością nawet w czasie... Sylwia RevorD - opinia (1) Wspaniała rodzinna atmosfera w której zacierają się różnice wieku, daje coś... RevorD Piotrek - opinia (1) W liceum przede wszystkim ludzie nie traktują cię jak dziecko. Czerwone... Piotrek Uczennica - opinia (1) W moim LO nie było podziału na tych popularnych i tych nudnych, już nie... Uczennica Aśka - opinia (1) To czy jest fajnie to zależy od kilku rzeczy: od konkretnej szkoły, klasy na... Aśka