Niewyrozumiali i nieprzyjemni pracownicy szkoły (2) Niemili pracownicy w stosunku do człowieka, co obniza ogólny odbiór placówki. Sebastian nie marnuj się tu (1) Organizacja szkoły jest fatalna. O wszystkim dowiadujemy się na ostatnią... ~była uczennica Jestem bardzo zadowolona (1) Szkoła jest naprawdę przyjazna dla ucznia, nie czułam wyścigu szczurów i... Adela
technik procesów graficznych (2) Bardzo dobra szkoła dla osób niepełnosprawnych dostosowana dobre wykłady... pio1237 Polecam (1) Przyjazne nastawienie do ucznia, super rozwijająca sie szkoła. Marta M XLO (1) Szkoła złoto, tylko mało godzin pozalekcyjnych oferuję... Najlepszy z biolchemu Sumienna ocena ucznia XLO (1) Nie ma wiekszych uwag, nauczycile bardzo dobrzy, atmosfera genialna, jedyne... Nie warto (1) Jeżeli chcecie dobrze zdać maturę nie martwiąc się o wyniki przez cały... absolwent Zle (2) Okropna szkola. Najwieksza patologia chyba w trojmiescie. Jedynie dobrze... Effy Korepetycje, korepetycje, korepetycje... (1) Szkoła w żadnym stopniu nie powinna być zaliczana do szkół elitarnych. Chemia... biolchemiczka Nie polecam. Niski poziom kadry. Uczysz się sam. (1) Niestety jako jej ubiegłoroczny absolwent- nie polecam. Jakub Anna (3) Jestem absolwentką tej szkoły .Ukonczenie 1983 ... skonczyłam 4 fakultety... Anna rzeczywiście masakra (1) Strajk to pokazuje z okazałością , od stycznia nie uczą do egzaminu bo... rodzic rozczarowany Baaardzo słaba szkoła... (1) Wyniki matur z ostatnich lat najlepiej pokazują jakość tej szkoły: Matura... ja Polecam (1) Maturę zdawałam już 10 lat temu ale nadal wspominam okres liceum jako jeden z... Absolwentka Jakieś opinie o matgeo lub matfizie? (2) Jestem w 3 gim. I zastanawiam sie wciąż nad wyborem szkoły, słyszałem ze... Marcin Nie marnuj się tutaj (1) Jedyne co z niej wyniosłem to to, że twoje zdanie jest warte tyle co papier w... Nie marnujcie się tutaj Polecam (1) Poziom nauczania, jest wysoki, wystarczy tylko słuchać na lekcjach i uczyć... uczeń Cudowna szkoła (1) Szkoła jest niesamowita! Szczególnie klasa dwujęzyczna z językiem... Uczeń Super szkoła (1) Polecam serdecznie, fajni ludzie i nauczyciele. XYZ