POLECAM ! (1) Bardzo polecam tę szkołę wszystkim ludziom, którzy chcą spędzić 3 bardzo... gda. Polecam! (2) Już jakiś czas temu skończyłam tę szkołę. Miałam opory przed pójściem do... Absolwentka nienienie - opinia (1) Zamieszczone informacje na stronie są nieprawdziwe ! stanowczo nie polecam... nienienie
Kurs przygotowawczy do egzaminu dojrzałości (1) Po 18 latach przerwy w nauce, zdecydowałam się podejść do egzaminu... Danuta P jasne (1) polecam, polecam, polecam.... aga Nie jest źle (1) Nie było źle, czasem śmiesznie, czasem beznadziejnie, ale szło przeżyć. Za... Zgadnijcie :D Typowa szkoła męska. (1) Co do nauczycieli to są oni w porządku, wiadomo są lepsi i są gorsi ale każdy... Klasa D najlepsza. Dobra szkoła (1) Naprawdę polecam wysoki poziom nauczania, miła atmosfera zarówno wśród... Damian Wg mnie nie warto (1) Wg mnie nie warto Poziom nauczania taki sobie - zależy od nauczyciela, z... x Serdecznie polecam :) (1) Ogólna atmosfera bardzo miła, każdy znajdzie tu miejsce. Szkoda, że szkoła... :DD .... (1) jeśli chcesz się uczyć to warto, jeżeli nie to nie ma co się tam pchać .... anonim Polecam ;) (1) W szkole nauczyciele są mili i pomocni, choć znajda się i nie lubiani. Na... uczen TT jest lepiej niż gorzej :) (1) Szczerze mówiąc, gdybym miał się cofnąć i wybierać szkołę średnią to również... Anonim tu warto się uczyć (2) Szkoła na miarę potrzeb regionu i nie tylko ..... Aby osiągać sukcesy trzeba... gabo łza się w oku kręci :) (1) Mimo , że skończyłem tą szkołę prawie 5 lat temu , to wciąż żywe są... Bartek KL II LO (1) Konzentrationslager - tyle powiem. Ale po maturze jak wyjechałem na biwak to... tomek 789 - opinia (1) Dokładnie ,szkoła jest bardzo nowoczesna i można ją przyrównać z... 789 ;) (1) hahah o czym wy mówicie zarwane nocki przez naukę, chyba raczej przez imprezy;P ! sm. - opinia (2) szkoła może i fajna, ludzie tez, wiekszość nauczycieli spoko, ale średnia... sm. Szkoła nie jest zła. (1) Jeżeli mówić o poziomie nauczania, nie jest źle. Nie przykładając się zbytnio... A.