Powiem tylko, (1) że nie polecam tej szkoły od czasu kiedy zmieniono dyrektora ;) uczen Beznadzieja (1) j.w. mmm POLECAM! (2) uczeszczałam do klasy hotelarskiej i jestem bardzo zadowolona z tej szkoły.... GoŚa
Polecam jest ok;) (1) Szkoła ok.Jak powinna być. Naprawdę warto uczęszczać,bo ładne panie tu chodzą... Krzysiek ;'( (1) Powiem tylko tyle, że jest to mój ostatni rok w tej szkole! Na całe... Uczennica chomik - opinia (1) świetni nauczyciele , uczniowie również. chomik PAPIEROSY ! (2) Witam. Jestem uczniem tej szkoły. To mój ostatni rok ( klasa maturalna).... Uczen SUPER SZKOŁA (1) Szkoła jest naprawdę przyjazna słuchaczom którzy nie mogli się znaleźć w... mpawel2 Szkoła powoli zaczyna schodzić na psy (1) Aktualnie również jestem w klasie maturalnej.Gdy dyrektorem była Pani K. to... Uczeń Paulinka - opinia (1) polecam ta szkole , poziom jest wysoki , ten kto sie nie uczy na bierzaco... Paulinka o co tutaj chodzi ? (1) Szczerze mówiąc byłam zachwycona szkołą ! Prawie wszystko mi się w niej... ;P hmmm (1) Powiem tak , jeśli jesteś w klasie humanistycznej pol-hist i chcesz napisać... xxxx LipDub .... (3) Robiliscie jakies akcje w tym stylu ? ostatnio na youtubie prrzejrzalem kilka... lipek uczeń - opinia (1) Szkoła była bardzo przyjazna ale ten rok to kompletna kicha. W szkole cuchnie... uczeń Fakty i mity. (1) Przez trzy lata nauki w tej placówce praktycznie nie skalałem się jakąkolwiek... Filip Super (2) Jest to super szkoła bardzo fajni nauczyciele:), miła atmosfera naprawdę... Abc ;D (1) SUPER! :D siema Odradzam (1) Stresująca atmosfera, a materiał trzeba i tak powtarzać w domu bo z lekcji... Ala.kze polecam !!! (1) całkiem fajna szkoła !!! asia Szkola na poziomie (1) Rowniez nie zaluje swojego wyboru, ze do niej uczeszczam Daniel