+ (1) ja trafiłam na świetną klasę i nauczycieli . b.fajna szkoła , nie tak jak się... ALA KTO CHETNY NIECH SIE ZAPISUJE !! (1) Szkola jest naprawde super. Nauczyciele bardzo mili , i mozna czegos sie... lolitka nie polecam (1) dwie osoby ktore bede dobrze wspominac to Pani Tomaszewicz oraz Pani... Nikaaa
Miłe wspomnnienia szkoły po latach (1) Skończyłam tę szkołe wiele lat temu. Obecnie mieszkam za granicą (Izrael).... Marta Taitelbaum sponio! (1) Ja obecnie jestem w klasie maturalnej. Ludzie, co z wami? Wyście myśleli, że... antosia szkoła jest the best (1) Chodziłyśmy do szkoły kilka lat temu, jesteśmy zadowolone ze zdobytej tam... Muzina i Dino Nie przesadzajmy... (1) Chodzę do tej szkoły dopiero rok, więc może jeszcze mam okazję spotkać się z... gdansq HE HE (2) Szkoda, że ten nauczyciel nie wie gdzie pracuje, bo szkoła nazywa się Zespół... ktoś anonimix - opinia (6) Nie polecam dyrektorka strasznie się rządzi jak by była wszechmogąca i... anonimix :) (2) Ja również przeniosłam się do VI LO z innej szkoły. Wyboru nie żałuję. O tej... O.K. OK! (1) Szkoda, że nie zostalm "siedzieć" ;-) Z przyjemnością pochodziłbym do tej... Marcin Polecam (1) Szkoła naprawdę świetna, dobrze wykształcona jak i wyrozumiała kadra... Miczel 100% zadowolenia! (1) Szkoła całkowicie bezpłatna, dobry poziom nauczania, mili nauczyciele, dba... Słuchacz Bardzo przeciętna szkoła (1) Szkoła bardzo przeciętna żeby nie powiedzieć słaba. Dostać się może... Biki Jeśli chcesz coś osiągnąć w życiu to jest to dobry wybór (2) Witam, już minął jakiś czas kiedy zdałem maturę w IX LO i muszę przyznać,że... Kto FLO Wspaniała szkoła! (1) To wspaniała szkoła dla wszystkich młodych ludzi, którzy chcą się rozwijać.... uczeń Polecam! (2) naprawdę wszystkim gorąco polecam! Poziom nauczania wysoki- zwłaszcza jeśli... akme RÓWNIEŻ NIE POLECAM! (1) Też byłam w 9LO w Gdyni. Sama wybrałam tę szkołę, bo podobno miała być... anonim 3 zmarnowane lata (3) Kto w wieku 15 - 18 lat ma psychike nastolatka, niech trzyma sie od tej... Kamil Info ;] (1) Możecie powiedzieć coś więcej o tej szkole?? Zamierzam iść do klasy... Bodzio