Dziekujemy kochanej Pani Dyrektor i wszystkim nauczycielom. (2) Bardzo serdecznie dziękujemy szczególnie pani Kasi i panu Przemkowi za pomoc... Oluchna i Justysia POLECAM! (1) świetna szkoła! nauczyciele fantastyczni, p. Adamowicz- konkretna kobieta... a. To jest BARDZO DOBRA SZKOŁA!!! (2) Jestem w trakcie nauki w tym liceum. Nie zgodzę się z opiniami moich... uczeń
Jedynka była moim najlepszym doświadczeniem edukacyjnym:) (1) oczywiście wiele zależy od tego,na jakich nauczycieli się trafi (choć chyba w... lato JaJaJa - opinia (1) Ogólnie szkoła jest przyjazna. Z nauczycielami da się załatwić dużo spraw,... JaJaJa Dobrze jest (1) Jest to szkoła do której trafiłam po zrezygnowaniu z nauki w XV LO na Zaspie.... Agata Dąbrowska Na tak (1) Kiedy rok temu wybierałam szkołę, nie byłam przekonana co do topolowki.... nouri POLECAM (1) fajna nowoczesna szkoła, nieźle wyposażona , czysta i zadbana , miła... dbsz yoł (2) z tego co wiem próg do huaman wynosi 140 a do bilingualnej ok 133, są to... Lily meeeeeeeega.! (1) polecam kazdemu... zrezygnowalam bo przenosilam sie do innego miasta..... a. Polecam ! (1) Naprawdę wysoki poziom nauczania i bardzo mili nauczyciele. M.B Dobra szkoła (1) Po I LO bez problemu dostałam się na studia. Ze względu na sposób i poziom... T. Polecam ;) (1) Kompletnie nie zgadzam się z poniższym komentarzem. Może topolówka zmieniła... Porażka (1) Spędziłam w tej szkole 3 lata i żałuję tych 3 lat. do matury przygotowuje o... Maharet Najlepszy wybór jeżeli chodzi o szkolnictwo średnie. (1) Jestem uczniem tej szkoły już od 5 lat. Na początku uczęszczałem do... Marcin Antosiak Polecam (1) Szkoła mała, ale przytulna. Większość nauczycieli jest w porządku. Poziom... Nachtisch cool (1) Spoko szkoła. Niestety zanim tu trafiłem zwiedziłem też kilka innych. I... X-man Całkiem fajna szkoła. (1) Jestem mamą obecnego licealisty tej szkoły i uważam, że szkoła spełnia swoje... Mama licealisty Szkoda gadać (1) Moim zdaniem szkoła nie nalezy do dobrych. Nauczyciele robią łaskę tylko co... .. Polecam! (1) Uczę się w tej szkole od września, ale jak narazie jestem bardzo zadowolona.... uczennica