Super (1) XX pnie się w górę;] p Polecam (1) Ukończyłem IX 2 lata temu, teraz jestem już na studiach. IX bardzo dobrze... absolwent Największy błąd mojego życia (1) Zmarnowany rok, atmosfera bardzo stresująca , tak samo nauczyciele. Miałam... zrezygnowana
REWELACJA (1) Szkoła jest rewelacyjna, prawdą jest to, że nie jest w niej łatwo o oceny i... zadowolona Nina - opinia (1) poziom mega wysoki przygotowanie do matury na 5+.. szkoła traci na tym ze... Nina Antek - opinia (1) Chodzę do tej szkoły i myślę , że to był dobry pomysł aby do niej pójść. Jak... Antek Alicja Buzikiewicz - opinia (1) Szkoła z pozytywnym klimatem,tradycją oraz niesamowitymi ludźmi,świetnymi i... Alicja Buzikiewicz Tak (1) Szkoła z niesamowitymi ludźmi. Przede wszystkim zgadzam się, że chce się... lala X lo (1) Szkoła miała być kameralna miła i w ogóle fajna. Taka też sie początkowo... Stefan Świetna szkoła (1) VLO to szkoła, której życzę swoim dzieciom. Miejsce w którym przeżyłem wiele... mk ok! (1) szkola bardzo dobrze przygotowuje, przede wszystkim z przedmiotow wiodacych. sita BEZ REWELACJI! (1) Idąc do VLO w Oliwie spodziewałam się czegoś innego. Szkoła bardzo dobrze... Natalia-maturzystka Polecam (1) Świetna szkoła naprawde, może i łatwo się dostać ale takie osoby szybko sie w... basmaj fajna szkoła (1) Polecam beata absolwentka - opinia (1) jestem absolwentką (z 2009 r) ósemki i ciesze sie ze skonczylam juz te... absolwentka :) (1) Jestem absolwentka tej szkoły. Zgadzam się poniekąd z każdą opisią już... Beti :P Mimo rozczarowania... (1) Szczerze powiedziawszy, patrząc na 3 lata w tej szkole nie mogę aż tak... rzabkens .. (1) Generalnie szkoła dobra. Nauczyciele zdarzają się naprawdę sympatyczni i... zzz Bardzo Przyjazna szkoła (1) Jestem absolwentem szkoły prowadzonej przez Stowarzyszenie Charytatywno... Szymon meh - opinia (1) Zero skupienia się na przedmiotach programowych. Kto to widział, żeby... meh