Kiepska szkoła (1) Nie oceniajmy po opakowaniu ! Prawda to iz szkołą jest czysta i dobrze... uczennica Kasia - opinia (1) Wbrew opinii innych szkoła ma wysoki poziom. Problemem może być punktacja,... Kasia Naprawde spoko szkoła;D (2) Co tu wiele pisać, poziom nauczania wysoki, wszędzie czysto, atmosfera też... uczeń;D
Ktoś$. - opinia (1) super szkoła. Wysoki poziom nauczania. polecam Ktoś$. super (1) super szkoła Ja POLECAM!! (1) ja skończyłem tą szkołe i nie dośc że dostałem się na medycyne to jeszce się... syudent super. ! (1) Jestem uczennicą II lo w sopocie. Szkołę uważam, za bardzo przyjazną,... uczennica II LO Supeer Szkoła ! (1) Szkoła jest naprawdę fajna. Uczę się w niej dopiero drugi rok ale polecam... :) cos o szkole (1) szkola jest super jestem tam w 1a b. polecam!!! maria vsven - opinia (1) naprawde pożądna szkoła...b. dobrze wyposażona(duża hala sportowa, sala... vsven Absolutnie nie polecam (1) Absolutnie nie polecam tej szkoły, tak się cieszyłąm kiedy sie tam dostałam,... Uczeń Gauss - opinia (1) uczeszczam i polecam :D Gauss Kwestia Podej scia (1) Moim zdaniem szkoła na pierwszy rzut oka wydawać się może odpychająca - Stary... Kucu opinia (1) szkoła jest nawet w porządku, ładny budynek na pierwszy rzut oka robi dobre... x szkoła godna polecenia (1) świetnie zorganizowana, przyjazna dla uczniów i rodziców, godna polecenia m.s. Aga - opinia (1) Plusy: bardzo wysoki poziom nauczania, przyjemna atmosfera, wymiany... Aga REWELACYJNA (2) z*******a szkoła ;) gall anonim absolwentka - opinia (1) Świetna szkola. Nauczyciele wymagający, fantastyczni ludzie i wspaniała... absolwentka Trafny wybór (2) Jestem absolwentem VI-tki. Wspominam czasy nauki bardzo pozytywnie. W... Wojciech Siema (2) jestem absolwentem II LO. Skończyłem mat-fiz i powiem wam, że może i czasami... Paweł