A - opinia (1) Polecam wszystkim. Kto wstąpi do tej szkoły, na pewno nie pożałuje! A Szkoła Najlepsza (1) Szkoła najlepsza pod słońcem lovi112 Bardzo fajne liceum !!! (1) Bardzo fajne liceum, spędzam tu pożytecznie i mile czas. Szczerze polecam... Buziaczek
this me - opinia (1) Do XX chodzę 1 rok i naprawdę cieszę się że tu trafiłam. Poziom nauczania b.... this me różnie to bywa.. (1) ta szkoła wywołuje we mnie mieszane uczucia, zarówno mówiąc o poziomie... maturzystka 2009 TU PRZYGOTOWALI MNIE DO MATURY !!!! (1) Samam wiem, ze nie jestem najłatwiejszym uczniem. Nauczyciele z duzą... Amela bardzo, bardzo, bardzo polecam.. (1) Ukończyłam tą szkołę rok temu... szkoła wspaniała, z klimatem, atmosferą,... Mapecia XV-stka to najlepsze chwile w życiu (1) Jestem absolwentem tej szkoły z 2007 roku i jako teraźniejszy student mogę... Menadżer "E" :) (1) Według mnie szkała jest bardzo fajna. Nauczyciele prowadzą ciekawe lekcje i... uczeń polecam (1) Polecam Oliwskie Liceum Ogólnokształcące,przyjazna atmosfera zarówno wśród... Helena Jest na prawdę w porządku (1) To szkoła dla ludzi , którym nie przeszkadza, ze czasami trzeba się uczyć... Nudziara super szkoła (1) Naprawdę polecam tą szkołę sama długo się zastanawiałam gdzie iść do szkoły... Ania 5F - opinia (1) Jestesm absolwetką, napewno sie duzo zmieniło od kiedy skonczyłam. wszyscy w... 5F ..... (1) ZSŁ jest specyficzną szkołą ale w sumie jest Ok Spoko ludzie wsumie spoko... monk to bardzo dobra szkoła (1) To szkoła nie dla każdego. Uważam, że nie każdy sobie w niej poradzi.... P Hmmm... (1) Obecnie jestem w klasie maturalnej. Jedynka jaka jest każdy słyszał. Dużo... Anula :) MASAKRA! (1) nie widzialam gorszej szkoly! nie polecam nikomu ale to nikomu! nauczyciele... uczennica polecam (1) wbrew złej opini szkoly - matura zdana z latwoscia, studia zakonczone to... m Polecam. (1) Naukę w tej szkole rozpocząłem we wrześniu 2008 roku. Czyli nie tak dawno.... Mariusz Kanefał Naglowek (1) Wpozo szkolą , fajni nauczyciele oraz mila atmosfera ;) Dio