FANTASTYCZNA SZKOŁA/NAJLEPSI NAUCZYCIELE (1) NAUKA MOŻE BYĆ ZABAWĄ,CZAS SPĘDZONY W TEJ SZKOLE NIE JEST STRACONY,WRĘCZ... MARIOLA ŻEROMSKA SE-H (1) Moim zdaniem SE-H to bardzo dobra szkoła. Polecam ją wszystkim whitegrom Dobra Szkoła (1) Szkoła jest fajna można spotkać tu miłych i koleżeńskich ludzi . Nauczyciele... uczeń 2 kl.
Całkiem ok (1) jestem absolwentka i uwazam, ze szkola jest ok...generalnie jest tak jak... apocalipsa :) (1) Moja kochana XIX - tka! Jak mniemam, większość moich belfrów jest już na... absolwentka Superrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!! (1) Szkoła świetna. To liceum spodobało mi się od razu, jak tylko pierwszy raz... Mała Polecam! (1) Jako tegoroczna absolwentka z całego serca mogę polecić tą szkołę, gdyż... ania Polecm. (1) Uważam IX za dobrą szkołę. Według mnie jest tam wysoki poziom nauczania.... E. Idealna (1) Miałem wybór - Topolówka z tego względu, że jest najlepsze i VILO z tego... Sebastian nie jest tak zle (1) Naprawde nie wiem czemu ta szkola ma taka zla opinie ogolnie szkola jest dosc... Arab Ehhhhhhhhhhhhhhhhhh (1) W Jezuitach skończyłem Gimnazjum i nie wyobrażałem sobie, ze mogę pójść gdzie... maczo to jest dobra szkoła ! (1) Ta szkoła trzyma poziom, ale nie ma w niej wyścigu szczurów.Jest w niej... Kornelia Solińska super szkoła!!!!! (1) czytając niektóre opinie mam wrażenie, że niektóre osoby nie rozumieją po co... sara beznadziejna szkoła! (1) nie polecam. Wad jest tak dużo, że nie warto się rozpisywać. absolwent cdn (1) dodatkowo pani od niemieckiego jest b. wymagajaca, stwierdzila ze jak jeden... Elciua hmmm (1) jestem obecnie w klasie maturalnej, prolif bio chem (fiz) za kilka miesiecy... Elciua Szkoła wyróżniająca się (1) Bogata oferta programowa tej szkoły zadowoli chyba każdego. Belfry oraz... Alojzy Marchewka KS - opinia (1) ...... JUŻ JEST TAKA SZKOŁA, GDZIE OFERTA EDUKACYJNA JEST GODNA NAJLEPSZYCH... KS Najlepsza szkoła pod słońcem;) (1) prawda jest taka -kto chce się uczyć, ten się uczy, kto nie chcę ten olewa... absolwentka :) (1) Szkoła jest suuuper :) i to na tyle.., bo nie ma co się rozpisywać, namawiać... JA