Super (1) jest to szkola w silnym stopniu rozwojowa. jest wiele profili i zajec... karolina kania Pozytywnie (1) Szkoła super, dużo się dzieje. Polecam! Jan P przereklamowana (1) jak w temacie kali
Szkoła (1) Jestem uczniem tej szkoły i uważam, że jest to szkoła najlepsza pod wzgl.... Milaszewski Krzysztof Wiele trzeba poprawić, ale to i tak najlepsza szkoła w pomorskim. (1) 1) Nauczyciele - tutaj nie można wystawić jednej zbiorczej oceny. Jedni... Także Absolwent Może byc;) (1) Szkoła ogólnie jest na dobrym poziomie. Z matmy, fizyki, chemi i geografi... Kotek Super szkoła! (1) Nie wiem o co chodzi przedmówcom, którzy najwyraźniej mają przerost ambicji... Ivo 1h Bardzo fajna szkoła (1) Są oczywiście mankamenty uczenia się w Topolówce, ale poziom nauczania,... Natka Fajna szkola (1) Jeśli ktoś nie chce kuć jak w 1. to Topolowka jest odpowiednia dla niego:> achaa cg rządzi (1) szkoła która zmienia ludzi, zawsze coś się dzieje. wiem co mówie z własnych... wąglik Paweł - opinia (1) Dziwie sie,ze wciaz jakas dziwna opinia krąży o tej szkole,że niby jest tutaj... Paweł Monika - opinia (1) Czytając wcześniejsze opinie, zauważyłam, że przewagę mają te zdecydowanie... Monika . (1) szkola sie reklamuje jako artstyczna wiec moglaby taka byc, pozdrawiam... kinga Polecam (1) Nauczyciele bardzo pomocni i wyrozumiali, jesli ktos chce sie uczyc a jest w... Agnieszek Świetna! (1) Świetna! Nie interesuj sie ! :) (1) Jest dobrze:) a.a Kot - opinia (1) Chodze do XIX do 2. klasy. Szkołę mogę polecić każdemu kto ubiera się... Kot SPRZEDAM PODR. KL. 1-2 LO (1) FIZYKA I ASTRONOMIA Część 1 Anna Kaczorowska zakres podstawowy wyd. Żak... Nyu_Lucy Absolwentka 2005 - polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona, że wybrałam własnie tę szkołę, dobrze przygotowała... M NAJLEPSZA!!! (1) i co ztego ze poziom taki sobie, jak ktos ma nie zdac to i tak nie zda, ja... Paulina