zgadzam sie z absolwentem (1) Tylko dużo szumu i propagandy nic poza tym best Do x (1) No cóż, jak ktoś się nie uczy to i nie ma z czego matury pisać... y Szkoła na 5 :) (1) Ukończyłam szkołę jakiśczas temu ale to były trzy najlepsze lata mojego życia... Absolwentka
Moja buda :)) (1) Chodzę do tej szkoły 2 lata. Ogólnie podoba mi się w niej, lecz nauka czasem... Koliberek1990 mieszane uczucia (1) mam dosc mieszane uczucia co do tej szkoly.poziom nauczania zalezy w duzej... uczennica :] (1) jestem absolewsntka IV LO z 2006r... :] niektore z niżej zamieszczonych... absolwentka IV LO chodzę tam (1) i bardzo sobie chwale, gorąco polecam!! m Ogólnie - rozczarowanie. (1) Kończąc gimnazjum przychodzi się do tej szkoły z nadziejami i oczekiwaniami,... MGN Najlepsza szkoła pod słońcem (1) II LO skończyłam w tym roku i nie zamieniłabym tej szkoły na żadną inną.... Madzia Racja (1) Osoba która powiedziała wam że bez odpowiedniej liczy punktów nie macie co tu... Madz Odp do Paula (1) Progi do menadżerskiej i do humana wynosiły 121 punktów, nie wiem o jakich... bill Zgadzam się (1) Tak jak poniżej. Szczęśliwie kończe pierwszy rok nauki tutaj. Od początku... Konata Bardzo dobra szkoła (1) Miło ją wspominam i dobrze przygotowała mnie studiów werwolfpl Świetna (1) Chodzę do tej szkoły i uważam, że jest bardzo dobra ! Daje dużo możliwości... kiki Jest ok (1) Aktualnie chodzę do 1 zawodówki i mogę powiedzieć, że jest ok. Nauczyciele w... Kaczor adam o. - opinia (1) bardzo milo wspominam!!! Wspaniali ludzie (nauczyciele i uczniowie),... adam o. OBIEKTYWNA OCENA (1) Kończę I klasę i mogę zacząć oceniać "dwudziestkę" ;] Nauczyciele są w... Uczeń :] Taka sobie... (1) Jestem absolwentką tej szkoły. Ukończyłam ją kilka lat temu, ale od znajomych... aki zsl (1) Jest Super Jest Super Dobra szkoła (1) Aktualnie kończe 1 klase w VI LO i jestem milo zaskoczony..przed przyjsicme... Michuu