zadziwiają mnie wasze dobre opinie... (1) na temat tej szkoły. Ja osobiście jestem okropnie zawiedziona tak jak i... x po co narzekac? (1) ta szkola jest swietna! anusss d. - opinia (1) miło bede wspominac te czasy :) d.
Jak ktoś jest tępy, to mu nawet najlepsza szkoła nie pomoże. (1) Jestem absolwentką XIX LO i jestem z tego dumna. Poziom nauczania jest... Magda_M super szkoła!!! (1) polecam wszystkim tą szkołę jest super,nauczyciele bardzo wporządku,mili i... kaja359 No przecież ja ! - opinia (1) ja też tam chcę iść. Gdzieś słyszałam, że ok. 140- 150 pkt. bo to zależy od... No przecież ja ! Re: pytanie (1) Tydzień temu dostałem już ostatnie świadectwo od tej szkoły. Jest... Absolwent Super szkoła! (1) Szkoła wspaniała, nauczyciele idealni! bardzo klimatyczne miejsce, bezpieczne... anonim poziom nauczania wysoki?!? (1) ludzie co Wy tutaj piszecie? poziom nauczania w 19 wysoki? niby z jakiego... kolorowy1233@wp.pl ??? - opinia (1) Ósemka jest super. I nie chodzi tylko o wysoki poziom, ale również o... ??? Polecam :) (1) Chodziłam do tej szkoły i muszę przyznać, że spędziłam w niej najlepsze lata... Była uczennica :) Testy z Historii - stara matura (1) Czy ktoś ma testy maturalne które by mi pomogły w zdaniu starej matury z... Majak Gorąco polecam! (1) Szkoła cudowna. Wysoki poziom nauczania. Na początku zawsze trzeba się... Krejzol pytanka:) (1) Jakie sa mniejwięcej probi pkt. do klas humanistycznych? i kiedy są dni... Paula Pytanko:) (1) Pyt.: -jakie były progi do humana i menadżerskiej w tym roku? -słyszałam o... Paula :) - opinia (1) Uczyć sie cały weekend? Ja jestem w tej szkole od września i jeszcze nie... :) Sun Tzu - opinia (1) szkoła obecnie nie oferuje nic ponadto co w innych liceach kadra obecnie... Sun Tzu Samorządowiec (1) Moja odpowiedz na opinie "beznadzieja" Widząc to co napisałaś wiem ze nie... Dwójkowicz Całkiem niezła szkoła ... (1) Jestem w drugiej klasie i coś już mogę o tej szkole powiedzieć :) Poziom... Gall Anonim spoczko (1) jak wiemy to nie szkoła tworzy ludzi a ludzie szkole, dzieki czemu atmosfera... .