:) (1) Kocham tą szkołe xD Dudek rewelka (1) chodze do tej szkoly dopiero od tego roku ... ale nie wyobrazam sobie teraz... uczennica md - opinia (1) Uczeszczam do tej szkoly - bardzo dobra, a ludzie -1sza klasa! md
juz po szkole... (1) Ja mogę z perspektywy kilku miesiecy od ukończenia szkoły powiedzieć, że... a. # (1) Szkoła świetna. Pierwszy miesiąc myślałam że umrę. Poziom rzeczywiście bardzo... ósemeczka. szkoła przyjazna (1) moja córka dostała się do tego liceum,jest zadowolona, akceptuje wymagania,... mama Pani J.Ch najlepszym nauczycielem jest ! (1) nie wiem co strzeliło do łba mojej przedmówczyni ... Pani Joanna jest jedną... Michalek Świetna (1) I mimo że do tej szkoły chodze dopiero pare miesięcy jest naprawde... Ana dla mnie idealna (1) chcesz się uczyć - uczysz się, i się nauczysz, masz warunki. nie chcesz- nie... Pat Stronka (1) Tylko szkoda, że stronka nie jest odnawiana. Z niecierpliwością czekam na... blablak Plus - opinia (1) Skończyłem tę szkołę w zeszłym roku. Dostałem się i na UW i na UG, więc nie... Plus Szkoła (1) No powiem że spoko spoko :) 2-kalsa w tym roku i jedyny nauczyciel ktorego... natka :/ (1) Jestem absolwentka tej szkoly i nikomu jej nie polecam! Nauczyciele potrafia... absolwentka super (1) dziwie się osobie która będąc na dniach otwartych ocenia poziom ALO jako... K. Polecam :) (1) Ukończyłam tę szkołę w tym roku i szczerze mówiąc polecam ją tym, którzy... Niunia Są gorsze (1) Ja chodzę do tej szkoły i jest lepiej, niż ogólna reputacja. Azdroj szkoła the best (1) ta szkoła jest normalnie ucząca kandydat szkoła ta jast na wyczerpaniu (1) ta szkoła wogle nie uczy, jej poziom zniża się absolwent ^_^ (1) Jeśli chodzi o biol-chemy - poziom nauczania zwłaszcza biologii jest na... maturzystka 2008 Szkoła jest OK (1) Szkoła jest w porzadku - sa dobrzy nauczyciele (mala zmiana i stare pryki... Femme Fatal z drugiej klasy