szkoła the best (1) ta szkoła jest normalnie ucząca kandydat szkoła ta jast na wyczerpaniu (1) ta szkoła wogle nie uczy, jej poziom zniża się absolwent ^_^ (1) Jeśli chodzi o biol-chemy - poziom nauczania zwłaszcza biologii jest na... maturzystka 2008
Szkoła jest OK (1) Szkoła jest w porzadku - sa dobrzy nauczyciele (mala zmiana i stare pryki... Femme Fatal z drugiej klasy Mega-szkoła-XXLO (1) uczęszczam już drugi rok do tej szkoly i naprawde musze się zgodzić ze... uczeń2007 3 LO ;) Sopot 2007!!! (1) Szkoła jest wspaniała!!! pierwszoklasista;) kasik - opinia (1) no ja od ang. mam panią E.K i od polaka mam M.K i jest faktycznie katusz ale... kasik świetna szkoła (1) polecam wszystkim! towarzystwo cudowne, nauczycie niczego sobie;) a ponadto... uczennica ktoś - opinia (1) Skończyłam tą szkołę w zeszłym roku i naprawdę ją polecam. Sama nie wiem... ktoś natalia - opinia (1) jak traficie na panią K. angielski bardzo polubicie i maturę zdacie bardzo... natalia zajęcia z informy (1) jestem absolwentem tej szkoły i pozytywnie oceniam tylko kilka przedmiotów... Absolwent :) (1) polecam XX LO, super ludzie, nauczyciele oki no i szefostwo wysmienite :)... master uczennica - opinia (1) polecam ta szkole uczennica Gdańskie Liceum Ogólnokształcące jako szkoła XXI wieku. (1) Dobra szkoła bez zbędnych rewelacji. M.T ... (1) generalnie tylko dwa słowa mozna powiedziec na temat tej szkoły ... : BARDZO... miszcz absolwent 2005 (1) a 26 października jest zjazd absolwentów... nie moge sie doczekac az zobacze... DanieL ku przestrodze przyszłych ucznów XIX LO - doświadczenia absolwentki (1) Dziele się z Wami swoimi doświadczeniami w kontakcie z Panią J. Ch... paulina Paulina - opinia (1) No ja mysle ze uczy rewelacyjnie ale wiem ze jesli ktos jej podpadnie latwego... Paulina MImo wszystko, TAK! (1) Szkołę skończyłam w tym roku, bez problemu zdałam maturę rozszerzoną ze... Studentka:) super (1) rewelacyjna szkoła maja