:) (1) rocznik 82 rzadzi pozdro gopher ... (1) Szkoła jest bardzo fajna, super atmosfera, mili ludzie:) Poziom nauczania... ... lolo (1) mi sie podoba:) fafa
:/ (1) Nie polecam tej szkoły...Moze poziom dobry, ale nauczyciele mają wyraźnie... Jagger Spoczko;) (1) Szkola jak dla mnie byla oki;)Skonczylam ja i troche juz tesknie:)Klimat oki... Talas sponio szkola:))) (1) przypadkiem natknelam sie na te strone i czytam o jakichs samobojstwach,... angie Wyposażenie (1) Wyposażenie w tej szkole to jedno wielkie dno: sala to kurnik, komputery... marian Super szkoła ! (1) Miałem możliwość iść do trójki jednak zdecydowałem się na sóstkę i nie... tegoroczny maturzysta Super (1) W znakomitej wiekszosci swietni nauczyciele, szczegolnie polecam pana... ui ; )) (1) Ja bd chodizla do 19..no chyba, ze 8LO zobaczy i doCeni moje odwolaie i... Kaja` no no (1) sami debile w tej szkole, a matura zdana na 99%, w większości wyniki powyżej... m. Do Leckter i Oktawi :) (1) Po pierwsze : żal nam takich osób, które z powodu swojej niskiej... TusiA I ZiobeR :) szkoła jest super :) (1) Liceum jest super :) jestem tegoroczną maturzyską i bardzo dobrze zdalam... :) szkoła super (1) nauczyciele ok, dyrekcja jeszcze lepsza, czysto jak w domu, polecam !!!!! mat na nie (1) Wiadomo, każdy powinien uczyć się we własnym zakresie gdziekolwiek. Z tą... robert Tak sobie (1) Było tak sobie, matura co prawda poszła nieźle ale niestety co do części... Absolwent '07 hmm.. (1) uwazam,że poziom jest wystarczajacy, jak sie trafi na lepszych nauczycieli... tusiek ;p Kiepskie (1) Beznadziejny poziom nauczania, dostać się tam może prawie każdy. Tysiąc FULL WYPAS ZIOMKI ^^ (1) Jeśli jesteś dresem i jedziesz na kwadrat z kosą kroić innych to szkoła dla... Nic wbrew Sobie :D pozdro dla 3d:) (1) powiem szrzerze ze zanim przyszlam do szkoly slyszalam same zle opinie..prog... binka