Zgadzam się z Oktawią - kiepskie gimnazjum (1) Te gimnazjum jest po prostu kiepskie. Chodziłem do 18. gimnazjum przy tym... Leckter Bardzo dobra szkoła, polecam (1) Szczególnie lekcje z profesorem Wojtkiem R. ... Hazar powiedzcie mi (1) jak jest w tej szkole ;> bo dostałam się to XV do klasy 1 e :P i proszę... Yennefer
. (1) Jupi. Dostałam się do Waszej szkoły, do oddziału A (grupa 2). Mam... Aśś. Fajna szkoła:) (1) Szkoła super - maturka po niej to banałek :p Wysoki poziom matematyki u... ja dawno temu (1) właściwie jestem już na 5 roku architektury na PG i wielu moich znajomych... ania OK (1) zdajac do tej szkoly mialam mieszane uczucia. Rodzice moich kolezanek ktore... Uczennica Trzymajcie się z daleka od 9tki!!! (1) Całkowicie zgadzam się z absolwentką. Poza tym jeśli w klasie mat-fiz w 9tce... uczeń 9tki Ujdzie (1) Jak dla mnie kiepski klimat i straszliwy wyścig szczurków ;] Jak wszędzie w... XyZ Mozna cos zmienic ! (1) Ja zlozylem papiery do klasy c gdzie jest rozszezony hiszpanski i b gdzie... Charlie uwaga! (1) zastanówcie się zanim poślecie tam swoje dziecko.Czesne wysokie a dyrekcja... matka podziękowania (1) dziękuję pani Dyrektor za zrozumienie i pomoc w przezwyciężaniu problemów z... matka super super super ! (1) było po prostu extra ..i tyle ;) super ludzie, super nauczyciele :) super... megi Wspaniała szkoła! (1) Obecnie studiuję na II roku na PG, ale często wracam do czasów liceum.... Artur eh (1) 153 pkty stykna do mat-fizu? ja Ogólnie kultura (1) Spoko szkoła dla pełnoletnich...nauczyciele i wygląd - duża kultura Alek moja opinia (1) Świetna szkoła! Wyjątkowo mili ludzie, wspaniali nauczyciele (szczególnie... ktoś IV LO - to mówi samo za siebie!! (1) IV LO ... hyyyyyy.. długo by się zastanawiać... !! dlaczego wybrałam te... karinka :) Ludzie - chodźcie do XV! :D (1) Ogólnie jestem bardzo zadowolona po I roku nauki, chociaż jako już niemal... xyx Bardzo polecam! (1) Naprawdę fajna szkoła, z bardzo dobry personelem. wer