weteranka - opinia (1) W poniedzialek rozpocznie sie rejestracja w internetowym systemie do szkol... weteranka Moja Szkoła (1) Nie tylko nauczyciele czy dyrekcja świadcza o poziomie szkoły ale przede... Absolwent wybieram sie tam:) (1) po dniach otwartych szkole oceniam na: rewelacyjny:) D.
:) (1) bylam na dniach otwartych i jestem zachwycona:) ile w zeszlym roku wyniusl... :)M... JEST OK (1) Polecam to super szkoła i organizuje fajne wycieczki itp... ania Poziom nauczania - dno (1) Jedynie humaniści i osoby uczące się w klasach hiszpańskich mogą nie obawiać... Gdańszczanin - absolwent XV Lo 3 lato minęło... i jeszcze rok... (1) Minęły 3 lata nauki w XX LO, minął rok studiów, kończy sie drugi... Ta... moro Pani dyrektor K. nie chciała oddać indeksu i dokumentów gdy chciałam się przenieść do innej szkoły!! (2) Mia nie jestem zachwycona.. (1) Co prawda poziom nauczania jest bardzo wysoki i dobrze szykuje do matury,... Asia SYMFONIA_bezpłatnie (1) Tutaj nauczysz się ZA DARMO programu „SYMFONIA„ zobacz koniecznie... teacher wspomnienia sa i beda zawsze;) (1) podpisuje sie pod tymn co jest nizej napisane! przez pierwsze miesiace... kasia jest ok (1) To jest bardzo fajna szkoła.. polecam !! ucz weteranka - opinia (1) Zgadzam sie z przedmowczynia. To miejsce jest do wyrazania swoich opini na... weteranka :-)))) (1) zgdzm sie. Jest ok :_)))))) :-))) (1) Zgadzam się. Jest ok. i Ja SUPER SZKOŁA! (1) Ta szkoła jest świetna! Juz ją skończyłem i naprawdę baaardzo mile ją... Mak M. - opinia (1) nie zamienie tej szkoly na zadna inna :) M. Tegoroczna absolwentka (1) Trzy lata w XIX LO wspominam bardzo ciepło. Niektórzy nauczyciele naprawdę... Absolwentka 2007 m. - opinia (1) szkola jest naprawde super, nauczyciele - rewelacja ! wysoki poziom... m. PRÓG (1) wie może ktoś jaki był próg do humanistycznej klasy?? proszę o odpowiedź... ;) Agatta