SYMFONIA_bezpłatnie (1) Tutaj nauczysz się ZA DARMO programu „SYMFONIA„ zobacz koniecznie... teacher wspomnienia sa i beda zawsze;) (1) podpisuje sie pod tymn co jest nizej napisane! przez pierwsze miesiace... kasia jest ok (1) To jest bardzo fajna szkoła.. polecam !! ucz
weteranka - opinia (1) Zgadzam sie z przedmowczynia. To miejsce jest do wyrazania swoich opini na... weteranka :-)))) (1) zgdzm sie. Jest ok :_)))))) :-))) (1) Zgadzam się. Jest ok. i Ja SUPER SZKOŁA! (1) Ta szkoła jest świetna! Juz ją skończyłem i naprawdę baaardzo mile ją... Mak M. - opinia (1) nie zamienie tej szkoly na zadna inna :) M. Tegoroczna absolwentka (1) Trzy lata w XIX LO wspominam bardzo ciepło. Niektórzy nauczyciele naprawdę... Absolwentka 2007 m. - opinia (1) szkola jest naprawde super, nauczyciele - rewelacja ! wysoki poziom... m. PRÓG (1) wie może ktoś jaki był próg do humanistycznej klasy?? proszę o odpowiedź... ;) Agatta ajć:/ (1) nuda!!!!!! w tej szkole nic się nie dzieje. Mała, ciasna, nudna. Mam jej... missisipi odk - opinia (1) Hmm.. Mija prawie rok ale nie zmieniłam zdania, zwłaszcza że mam teraz... odk Najlepsza ze wszystkich:) (1) To liceum spodobało mi się od razu, jak tylko pierwszy raz zobaczyłam ten... odk Nadin - opinia (1) Polecam ;] Nadin najlepsza szkoła pod słońcem (1) Po raz pierwszy od kiedy chodzę do szkoły a będzie to już przeszło 10 lat... tysia BARDZO DOBRA SZKOŁA (1) Ma bardzo dobre pracownie jako jedyna w Gdańsku. świetnie uczy do zawodu a... roobson :) (1) Hej:) mam pytanie, ile wynosi w tej szkole próg punktowy do klasy... Paulinka uczeń - opinia (1) szkoła jest zadbana ale z nielicznymi wadami. uczeń ! (1) strona internetowa szkoły to www.xlogdynia.fest.pl tam znajdziesz wszystkie... LOLUŚ