ajć:/ (1) nuda!!!!!! w tej szkole nic się nie dzieje. Mała, ciasna, nudna. Mam jej... missisipi odk - opinia (1) Hmm.. Mija prawie rok ale nie zmieniłam zdania, zwłaszcza że mam teraz... odk Najlepsza ze wszystkich:) (1) To liceum spodobało mi się od razu, jak tylko pierwszy raz zobaczyłam ten... odk
Nadin - opinia (1) Polecam ;] Nadin najlepsza szkoła pod słońcem (1) Po raz pierwszy od kiedy chodzę do szkoły a będzie to już przeszło 10 lat... tysia BARDZO DOBRA SZKOŁA (1) Ma bardzo dobre pracownie jako jedyna w Gdańsku. świetnie uczy do zawodu a... roobson :) (1) Hej:) mam pytanie, ile wynosi w tej szkole próg punktowy do klasy... Paulinka uczeń - opinia (1) szkoła jest zadbana ale z nielicznymi wadami. uczeń ! (1) strona internetowa szkoły to www.xlogdynia.fest.pl tam znajdziesz wszystkie... LOLUŚ sagana - opinia (1) Troche sie rozczarowalam, jak przyszlam do tej szkoly.. Jesli ktos chce isc... sagana moja była szkoła... (1) jestem absolwentką "czwóreczki", to nie byly 3 lata meczarni tylko 3 lata ze... Asia Ja - opinia (1) bardzo fajna szkoła:) Ja VLO Gdańsk (1) Wreszcie szkoła, z której jestem dumny :) To mój pierwszy rok w piątce. W... Azrael Heh, szkoła... (1) Ukończyłem szkołę w 2006 roku. Jeśli o poziom nauczania chodzi - jeśli ktoś... Azrael Przyszly uczen XIXstki (1) Wczoraj tzn 16 marca 2007 roku bylismy w II LO na dniach otwartych. To co... Witek pzdr wszystkich abiturientów (1) sabinka Cudo (1) Świetna szkola Skrzyp zalety przeważają nad wadami :) (1) Gdy się uczyłam w tej szkole narzekałam na wymagających nauczycieli i ich... mag .....................PYTANIA!.................... (1) Mam zamiara skladac papiery do X LO, jednak niegdzie nie mogę znalezc STRONY... Kat. wspaniałe wspomnienia i ludzie (1) nie żałuję wyboru. pozdrawiam wszystkich nauczycieli i dziękuję za te 3... absolwentka 2006