NIe polecam (1) Mi ta szkoła nie przypadła do gustu i źle ją wspominam, a germanistki w niej... wer MONIA - opinia (1) JEST SUPER FAJNE ZAJĘCJA , RÓŻNE IMPREZY CIEKAWE PROWADZONE WARSZTATY.MAMY... MONIA Absolwentka (1) No ja niestety nie wspominam tych 3lat miło...cieszę się że mam to za sobą.... absolwentka`05
Próg (1) do humanistycznej w zeszlym roku próg był 158... ale one w każdym roku są... ja 19. (1) We wrześniu będę chodzić do tego LO (no, mam nadzieję), ale dziś też w nim... sara Życiowy błąd... (1) Wszystko co usłyszeliście na dniach otwartych- JEST KŁAMSTWEM! Zmarnowałem... Till OZI wszystko psuje! (1) po 3 latach stwierdzić można jedynie że wszystko zależy od towarzystwa. ja... życzliwa 'll\.' - opinia (1) nhpijp; 'll\.' paula - opinia (1) mam pytanie jakie są progi do tej szkoly? paula zmarnowałam 3 lata (1) Jednyke skończyłam 2 lata temu, bardzo żałuje, że w ogóle wybrałam tą... gosia ile na humana? (1) co prawda to jest o opiniach ale jaki jest prog na humana? chyba nizszy niz... kandydatka:P do weteranki (1) W naszej szkole łaciny i filozofii ucza sie wszystkie klasy humanistyczne, a... ja Szkoła jest świetna!!1 (1) owszem nauczyciele wymagają bardzo wiele, jednak ma to swoje przełożenie na... Natala unikajcie jak ognia! (1) W tej szkole trzeba mieć znajomości,dobrze postawionych rodziców i głęboko... ZzZ Świetna szkoła :) (1) Chodze do tej szkoły dopiero rok, ale bardzo mi się spodobało. Chodzi wiele... Asia DO MATURZYSTKI (1) chodziłam do IXtki i uważam, że to co piszesz jest nieprawdą Po pierwsze: "... zeszłoroczna absolwentka uczeń - opinia (1) pełen luz w tej szkole uczeń pytanie (1) hej, mam pytanie. chcialbym zlozyc papiery do tej szkoly (konkretnie do... freddie Punkty. (1) Ile trzeba miec punktow zeby sie tam dostac ? M słaba szkoła (1) W tym roku kończyłem klasę mat-fiz-inf. Pomimo tego, że cała klasa poza... absolwent