A mnie się podoba! (1) Jestem tu nowy ale mam przyjaciół, którzy chodzą tu już trzeci rok. Jak to... szary uczeń ZABA - opinia (1) MOJE KOCHANE CONRADINUM KTORE SKONCZYLAM 10 LAT TEMU DO TEJ PORY WSPOMINAM... ZABA IIILO the best (1) 3 lata w IIILO to bylo cos:) Super szkola! p.
Luki - opinia (1) Oho poruszenie widze jakies ;)Tylko ze Talas napisal ze ten nauczyciel... Luki Absolwent 2004 (1) Ja bardzo mile wspominam pięć lat spędzonych w Technikum Elektrycznym... Historyk :) sekcja hiszpańska (1) Mam pytanie do osób z sekcji hiszpańskiej w liceum. Jak Wam odpowiadają... Chaval Mikolaj - opinia (1) dla mnie szkola super! poziom nauczania? - a co masz na mysli? to czy jestes... Mikolaj ach wspomnienia! (1) jestem absolwentka tej szkólki.Wspomnienia są świetne choć dotyczą raczej... Mohair narescie !!! (1) narescie po 10 latach ozi odeszla !!!!!byc moze teraz ta szkola sie zmieni... absolwent ^^ (1) Szkoła ogolnie jest swietna. Niesamowita atmosfera i kompetentni nauczyciele... ewuś Ola - opinia (1) A ludzie? jaka panuje w tej szkole atmosfera? Czy nie ma przypadkiem czeoś... Ola Hmm c.d. (1) W sumie czytając opinię poprzedniczki muszę dopisać, że prawdopodobnie... Absolwent 2007 =) (1) szkoła jak i nauczyciele są spoko, 3 lata w tej szkole wspominam... Struś Hmm (1) Poziom nauczania ogólnie mówiąc przeciętny. Jest niewiele osób potrafiących... Absolwent 2007 absolwentka.maj2007 (1) szkola godna polecenia...:) mila kadra nauczycielska... przyjazny... paula absolwentka.maj2007 (1) szkola godna polecenia...:) mila kadra nauczycielska... przyjazny... paula Nie podoba mi się ta szkoła... (1) Tak właśnie 12lo mi się nie podoba bardzo mi się nie podoba ...jest... M.K t. - opinia (1) Jestem absolwentem (z 2006 roku), wiec mozecie mi wierzyc :) pozdrowienia... t. Najlepsza szkoła w Gdyni :) (1) Nie ma lepszej . Naprawde. Uwierzcie. DXRXX Czego się można nauczyć? (1) Lawirowania,nic-nierobienia.Poziom tej szkoły jest wysoce... Absolwentka 2007