pytanie (1) Jak próg punktowy był w tamtym roku do mat-fiz?? Patrycjusz rewelacja (1) rewelacja maja Markq (1) Nowa Dyrekcja - niestety same rozczarowania, "zaściankowość" w myśleniu,... Markq
Porażka!!! (1) Odradzam wszystkim wybór tej szkoły. Po prostu katastrofa, brudno, słabe... Broda Marian Bardzo dobra szkoła (1) Szczerze polecam. To szkoła o wysokim poziomie, bardzo bezpieczna i czysta.... KaFor Moja opinia. (1) Jestem uczennicą XIX LO i w przyszłym roku ukończę tę szkołę.Chcę... Uczennica my tu gadu gadu a pp Taba ? (1) jestem absolwentką XIX LO, aktualnie studiuję na UMK w Toruniu, a to dzięki... Ai najwspanialsza! (1) trzy lata jakie spędziłam w tej szkole byly naprawdę cudowne. trzy lata... m.o. Opinia uczennicy (1) Chciałabym wyjaśnić wszystkie mity o tej szkole. Poziom jest niby niski, ale... pierwszoklasistka Było super:) (1) Jestem absolwentką tej szkoły i mimo, że trafiłam do niej przez przypadek to... Monika sssssddd (1) d ss uczen - opinia (1) Aby mieć dobre oceny w tej szkole, napewno trzeba dużo pracować, wstawiane 0... uczen Super Ogolniak i Jakie Mile Wspomnienia.. :) (1) Jestem Absolwesntem XII Liceum.. Wspomnienia mam bardzo mile a i w glownie... Koszykarz ABSOLWENTKA - opinia (1) Chyba nie mowicie o tej samej szkole! Rzucaliscie pewnymi nazwiskami ale... ABSOLWENTKA cukiereczek - opinia (1) szkołe wspominam rewelacyjnie!! świtna atmosfera, przesymaptyczni nauczyciele... cukiereczek LICEUM PLASTYCZNE GDYNIA (1) czy słyszeliscie cos o Liceum Plastycznym w Gdyni? Jak wygląda tam nauka,jacy... india II klasa (1) Patrzac wstecz po I semestrze II klasy mozna powiedziec ze poziom nauczania... to ja zamiast ósemki dziewiętnastka :) (1) chodzę do 2 klasy i jestem bardzo zadowolona ze szkoły :)dostałam się do 8 LO... myszykiszki :) Super nauczyciele (1) Naprawde polecam. nauczyciele rewelacyjni i wyrozumiali zawsze słuzą pomocą.... Gosia Uczeń (1) Szkoła jest genialna!!! Nie dość ze jest b.wysoki poziom nauczania to... Uczeń:)