nie warto !!! (1) nie warto marnować 4 lat nie ma sprzętu sportowego. zajęć poza lekcyjnych... miki nie polecam ambitnym... (2) Szkoła stworzona dla przeciętniaków, niestety. A uczniowie, z niewiadomych... absolwentka z plastycznej Polecam (1) Szkoła jest ogólnie bardzo dobra, bezpieczna, panuje miła atmosfera. Jest... nikt
tak (1) ta szkoła ma straszny poziom nauczania nauczyciele nie mili wręcz okrutni dla... stefan DO KITU! (1) Szkoła ta nie otwiera przez ludźmi żadnych perspektyw. Większość... Mariusz L. Polecam! (1) W szkole panuje bardzo miła atmosfera wśród uczniów i nauczycieli, co jest... jak liceum -nieporozumienie (1) Ja osobiście jestem baardzo rozczarowana tą szkoła.Przede wszystkim brudno... K72 :) (1) ogólnie , nie jest tak żle jak co niektóży mówią! ja tam nie narzekam, jest... Nie polecam klas o profilu humanistycznym (2) Akurat jestem w trzeciej klasie, profil humanistyczny, w tejże placówce.... jws Wiele braków (1) Pod nowymi rządami pana dyrektora H. wiele można szkole zarzucić .Jeśli... mika ok (1) Mamy tu jakiegoś frustrata ... no cóż tacy zawsze się znajdą ... pewnie nie... M jest ok (1) atmosfera jest niezła, jeśli chodzi o kapcie to jak ktoś ma chociaż trochę... kaśka fajna szkoła (1) Chodzę do tej szkoły jest super! fajna klasa na maxa zgrana i naprawdę... miki i dżidżi moja opinia (1) Chodziłem do tej szkoły rok . Teraz jestem uczniem I Lo w Sopocie i bardziej... Adrian Witkowski - były uczeń Świetna szkoła (1) Jestem od niedawna w tym liceum i szczerze mówiąc niewiele wiedziałam o tej... bb ... (1) Wyposażenie placówki pozostawia wiele do rzeczenia. Nie tylko jest ono... XXX ! (1) bez sensu są te nowe zmiany! przecież teraz z roku na rok będzie coraz mniej... uczennica sudentka ;d - opinia (2) zgadzam sie z przedmowca , nauczyciele wiedze przekazuja a czy ty ja... sudentka ;d Na dobrej drodze.. (2) Cokolwiek możnaby powiedziec zlego na temat poziomu nauczania w dwójce, są to... Uczeń polecam (1) bardzo fajna szkoła,miła atmosfera,nauczyciele sympatyczni i... sylwia p.