Uczelnia godna polecenia (1) Bardzo ciekawe wykłady, dobra lokalizacja i przystępne ceny. Polecam ! Kaja23 Pozytywne zmiany na lepsze (1) Fajna szkoła, fajna atmosfera. Bardzo ciekawe wykłady i ludzcy wykładowcy.... Studentka Rezygnacja ze studiów (1) Mógłby mi ktoś wyjaśnić i pokrótce opisać jak wygląda procedura rezygnacji ze... Piotr
dobre promocje (1) skorzystałem rok temu z naboru zimowego bo to spoko oferta ale mają przede... klamka Punkty ECTS na Politechnice Gdańskiej (2) Cześć! Mam pytanie do punktów ects. Jestem na budownictwie na pg a nie mam... Mateusz Wyższa Szkoła Zarządzanie KOSMETOLOGIA (2) Bardzo proszę o konkretne i obiektywne opinie o tej uczelni,potrzebuję jak... Akuk szalu nie ma (2) bardzo malo przedmiotow z jezyka hiszpanskiego jezeli jestem na hiszpanskim... hiszpan staże (1) bardzo fajną opcją dla studentów są staże płatne organizowane przez szkołę,... Karolina niestety nie (2) Niestety coraz bardziej, z zjadu na zjazd jestem rozczarowana ta uczelnią. Co... angelina stypendium!!!!! (10) słuchajcie mam problem ze stypendium na tej uczelni !!!! nikt nic nie wie!!... studentka Zenada (3) uczelnia nastawiona na kasę, kadra no cóż mają studenta za "zło konieczne",... Ania Ateneum---warto !!! (1) Warto uczyć się w Ateneum.Pracuje tu porządna ,sympatyczna ,pomocna... Dina Zmiana PWr na PG (1) Witam. Jestem studentem I roku informatyki na politechnice wrocławskiej.... Izord Opinia studenta III roku (1) Jestem bardzo zadowolony, że wybrałem tą uczelnię. Gdyby cofnąć czas, bez... student_III_roku Opinia studenta III roku (1) Jestem bardzo zadowolony, że wybrałem tą uczelnię. Gdyby cofnąć czas, bez... student_III_roku WSB jest super! (1) Ukończyłam studia licencjackie na zarządzaniu i jestem bardzo zadowolona.... Małgorzata Polecam SWPS (1) Jestem absolwentem SWPS i uważam, że był to bardzo dobry wybór. Zawsze można... absolwent M ODRADZAM, PRZESTRZEGAM (1) Nowe władzę najpierw zepsuły wspaniałą atmosferę jaka była, później zaczęły... Karolina Bankowa jest ok! (1) Jestem tegorocznym absolwentem WSB. Poziom na uczelni jest taki sam jak na... Tomek PRZESTRZEGAM (1) Brak organizacji, traktowanie studenta jak zło konieczne władze uczelni... M. K