Eksploracja zasobów morz i oceanów - opinie (2) Czy warto isc na ta specjalizacje i do jakiego rodzaju pracy przygotowuje?... popi Inżynieria zasobów naturalnych (11) Witam, Co słyszeliście o tej specjalizacji? Póki co nie ma programu żadnego,... fgas Nie zgadzam się (1) Gdzies tu przeczytalem wypowiedz L., ktorej sie nie podobaja studia w WSKS -... Rys
Najlepiej! (1) Właśnie kończę studia na tej uczelni. Bardzo mi się podobało. Niektóre... Lucyna Zadowolona (1) Studiuję Prawo i jestem bardzo zadowolona. Wykładowcy potrafią przekazywać... Beata Dobra szkoła (1) Studiowałam turystykę zaocznie, POLECAM. Szkoła na pewno nie dla nieuków,... Kaśka Akademik (2) Czy WSAIB w Gdyni posiada akademik? Jeśli tak to czy jest darmowy? pats SSW (1) Ciekawe sposoby nauczania. Wykładowcy podchodzą do Studenta w taki sposób by... Karolina Sopocka jest cool (1) Miła atmosfera, wymagająca i dobrze przygotowana do realizacji programu... Pafnucek Uczelnia z ogromnym potencjałem! (1) wymieniac można wiele ale podkreślić trzeba przede wszystkim pomocne Panie z... stuent Edyta - opinia (1) Jestem całkiem zadowolona z nauki w SSW. Polecam serdecznie wszystkim... Edyta Natalia - opinia (1) Wyposażenie pracowni jest bardzo dobre, mili wykładowcy i inny pracownicy. Z... Natalia Sopocka Szkoła Wyższa to szkoła z klimatem. (1) Uczelnia na wysokim poziomie, kapitalne warunki, przyjazna atmosfera, dobra... Paulina ocena (1) SZKOŁA DBA O SWOICH STUDENTÓW MARTA Drugi język (1) Jeśli chodzi o wybór drugiego języka obcego na PG to czy można wybrać taki,... qumus Nie narzekajcie (2) Jestem na IV roku prawa i muszę powiedzieć, że uczelnia trzyma poziom. Nie... Natka Uczelnia daje radę (1) Chciałam zdobyć dyplom i się przy okazji czegoś nauczyć i... chyba się uda :)... Mika87 najlepsza uczelnia! (1) Jedna z niewielu prywatnych uczelni, która zachęca studentów do nauki! Nacisk... magdalena Prośba o pomoc- grunt zbrojony (1) Witam wszystkich bardzo serdecznie! Zwracam się do Was z uprzejmą prośbą.... Astrea91 Jedna z lepszych uczelni! (2) Naprawdę polecam! Kadra dydaktyczna rewelacyjna, nauczanie na najwyższym... Katarzyna Samsel