STUDIA (2) czy wie ktos moze czy papierek z ukonczenia studiow dziennych i zaocznych... Agatka Promotorzy (2) Mam pytanie czy jest ktoś w stanie udzielić mi info jakiego promotora z... Myszała egzamin ze statystyki (1) cześć jestem na drugim roku wstih obawiam sie egzaminu ze statystyki.to... aga86
egzaminy z turystyki kwalifikowanej (4) Siemka wszystkim!!! Ma ktoś może notatki z I-go roku z historii kultury i... Izka Ergonomia na WStiH w Gdańsku ??? (1) Witam !!! Potrzebuje notatki lub źródło skąd mógłbym sie uczyć na egzamin z... Bober WSZYSTKO O ATENEUM,WYKŁADOWCY,EGZAMINY..ETC (1) WITAM. ROZPOCZĘLAM STUDIA NA WYDZIALE PEDAGOGIKI RESOCJALIZACYJNEJ. ZAPEWNE... Natalkia Kierunek: masaż i rehabilitacja (3) Witam Czy orientujecie się może, gdzie w Trójmieście można podjąć... TomekR różne kursy i nie tylko (1) Czy ktoś może polecić jakąś szkołe licencjacką z wydziałem architektura... maja11 ATENEUM-prosze o opinie (5) prosze o opinie na temat tej szkoly,prosze pizcie wystko.dobre i zle rzeczy... dziób Jakie uczelnie z ekologią bądź biologią?? (3) Witam serdecznie! Mam pytanie, moja siostra jest zainteresowana... Diplomats egzamin z ekologii (2) Hej, czy możecie mi coś napisać na temat egzaminów z ekologii na pierwszym... Mariola Podyplomowe prawo europejskie na UG (1) Czy ktoś jeszcze wybiera się na te studia ? A moze ktoś z was już je skończył... Monia1977 UG - rekrutacja (1) witam. zamierzam złożyć papiery na filologie polską oraz kulturoznawstwo. nie... tutaj spadł najgorsze kierunki studiów na uczelniach niepaństwowych w trójmieście (3) Proponuje stworzyć temat w którym będziemy wpisywać najgorzej prowadzone... jelk MSU biznes elektroniczny- AM Gdynia czy UG ??? (2) Witam Chciałabym pójść na magisterskie studia uzupelniające o specjalności... lucka STUDIOWANIE NA UG (1) PROSZE NAPISZCIE JAK STUDIUJE SIE ZAOCZNIE NA UG.JACY WYKLADOWCY,CZY JEST... dziób studia - informatyka (4) planuję studia w kierunku informatyka w gdansk, na oku mam wsz.pl i... Hekko SZKOŁA MORSKA CZY UNIWERSYTET GDAŃSKI (3) PORADŹCIE KTÓRA SZKOŁA LEPSZA, PROSZĘ O RADĘ UCZĄCYCH SIE TAM STUDENTÓW,... Gosia... Jaka szkoła (3) Witam, mam taki problem, chce sie na studia zaoczne na kierunek informatyka,... Fujara Prosze o pomoc (2) Czy ktos by mógł mi podac przykladowy wzor odwolania do rektora o przyjecie... piotek