warto studiować (1) Uczelnia nowoczesna,dobrze wyposażona,Panie w dziekanacie również... student zaoczny Jest dobrze. (1) Nie przypadkowo wybrałem tą uczelnię. Jest dobrze i będzie lepiej.... Prometheus Taka jest naprawdę:D (1) SiD
Jeszcze jedno pytanie (2) Ile mniej wiecej trwaja zajecia na studiach dziennych?Tzn chodzi mi o liczbe... Maturzysta mam pytania (1) 1. czy bardzo trudno dostac sie do tej szkoly?zdawalam nowa mature i to na... alf Międzynarodowy Rynek Motoryzacyjny (1) Jestem zainteresowana studiami w tej szkole na w/w specjalizacji. Widzę, że... nina porządna i solidna uczelnia (1) Jestem studentka WSTiH i jestem zadowolona z tej uczelni, na początku mialam... Ewa thyria - opinia (1) Ogólnie uczelnia jest spoko. Wladze uczelni otwarte na współpracę ze... thyria Prosze o info (1) Witam!! Mam zamiar wybrac sie do WSTiH i chcialam sie zapytac jak jest w... madzia1987 Karpik - opinia (1) Częściowo zgadzam się z opinią Domino i Juniora, panie w dziekanacie nie... Karpik Pedagogika resocjalizacyjna (1) Witam, na początek pozdrawiam wszystkich studentow, szczególnie grupa A, II... :) WSB nie dla leniwych i malo ambitnych !!! (1) Wiele osób wychodzi z załozenia ze skoro placi sie za uczelnię to otrzyma... VIKTORUSEK Z DRUGIGO ROKU A jednak nie do konca tak fajnie (1) No cóz drugi raz bym sie nie zdecydowala. Sporo nerwów kosztowalo mnie... Izaa Mundium - opinia (1) Uczelnia na wysokim poziomie. Studiuje prawo i jestem bardzo... Mundium monika - opinia (1) rewelka!!! monika Prosze o informacje! (1) Jestem zainteresowana podjeciem nauki w tej szkole na kierunku Informatyka w... kasia studiuję w PWSH.... (1) i jestem zadowolona. Jestem na filologii angielskiej i jak wszedzie można tu... Apple Jest OKey (1) Już wkrótce będę kończyć ta uczelnie, wiec moja wypowiedz jest podparta... ANGi Jestem zadowolona (1) Studiuje prawo i bardzo mi sie podoba - nie ma porownania do UG ! Amelcia dziennikarstwo PILNE (1) SZukam osób, które studiują, bądż ukończyły naukę na wydziale: podyplomowe... Małgonia