ehh.. to Ateneum... (1) Witam! Ja już jestem absolwentką pedagogiki o specjalizacji resocjalizacja... eni_a absolwentka oph i msu oph (1) Uczelnia jak każda inna. Są przedmioty nad którymi trzeba solidnie się... zapałka Mam prośbę.... i to wielką... (2) chciałabym się dowiedziećkszkołę muszę mieć skończoną żeby się tu dostać...... Kami
BEZNADZIEJA! (1) Omijajcie tą szkołę wielkim łukiem! dostają się tu same odrzuty! ludzie co... Marecka sciema (1) WSMSGiP to pod względem nauczania bardzo dobra uczelnia, szkoda tylko, że... cvn Jeszcze słowo o językach (2) Witam! Interesuje mnie "dziennikarstwo i komunikacja społeczna", dlatego... Alicja krzesla (2) Odnośnie poruszonego jakże ważnego tematu tj- krzeseł:P Jestem z dziennych i... mentos moja opinia (2) pedagogika resocja:nauka:poziom ok dużo trzeba się uczyć jeśli ktoś myśli... jolka PROSZĘ O RADE ;-) (1) MAM PYANIE ZWIĄZKU Z UCZENIA. CZY NA AMINISTRACJI SPECJALIZACJA JEST... Patrycja Raczej źle niż dobrze. (1) O.k. - poziom nauki nie jest wysoki, podobnie jak jej prestiż ale skoro... Ja Jestem studentka AM i bardzo mi sie tu podoba wiem ze to sa studia dla mnie, wszystkich zachecam (1) agnieszka Najlepszy wybór (1) Uczenia jest na wysokim poziomie, bardo dobra kadra, co potwierdzaja... studentka Mam pytanie:) (2) Witam! Chciałabym się zapytać o nauczanie języków obcych na tej uczelni. Czy... Ala co warto studiować? (2) Mam dwa pytania: 1.Są na tej uczelni stypendia? (Jeśli tak to jakie?)... Kasia Polecam z czystym sumieniem (1) Jestem już na trzecim roku i nigdy nie żałowałam decyzji o studiowaniu w... atomówka dla chcącego (1) Dla chcącego nic trudnego! jestem absolwentką tej szkoły i jestem... seba Lcencjat_7/2006 (1) Witam:) Ukończyłam szkołę w 7/06. Zawsze moim marzeniem było studiować... Madlen borys - opinia (1) Uczelni bardzo dobra borys Ochrona Środowiska (1) Polecam studiowanie Ochrony Środowiska w KPSW.Od początku byłem mile... boczek GORĄCO POLECAM (1) SUPER SZKOŁA- NAPRAWDĘ WARTO TU STUDIOWAĆ JARO