opinia (1) kocham jezyk angielski i cieszylam sie myslac ze znalazlam swoj kierunek... iwona poradzcie (1) witam,wybieram sie na zarzadz na Am na MSU zaocznie,mozecie cos... dama Zapytanie (2) witam czy jest możliwość oplacenia 1 raty na miejscu? Czy muszę przelew robic? Jarek
pytanie (2) mam pytanie w sprawie oplat. Na stronie szkoly jest napisane ze uczelnia nie... d44 stanowczo nie (1) powiem tak - jesli zalezy wam na latwym uzyskaniu dyplomu - to szkola dla... sadbuttrue prosze o pomoc! (1) zaintersowaly mnie studia na kierunku pedagogika. zastanawia mnie jednak jak... Natalia pytanie (2) Witam! Czy podanie na uczelnię należy wydrukować na 2 stronach ( przód ,... internautka student - opinia (1) "jeśli ktoś co rok przeznacza na tę szkołę prawie 7000 zł to musi sam przed... student slawo - opinia (1) lekko sciemniaja z opłatami,mało przejrzyste zasady promocji dot.wpisowego slawo Strata czasu (1) Chcecie przeczytac szczera opinię ...? Kończac ta szkołe w tym roku... Absolwent INFORMATYKA ZAOCZNIE (NIESTACJONARNIE) (1) Po pierwszym roku stwierdzam: Na stronie internetowej panuje Bałagan, jest... STUDENT WSZ spoko (1) spoko maroko jest tylko wykładowcy czasem wurzją a pozatym dosyc trudno słuchaczka :) (1) super deebo tylko WSB (1) moje losy... próbowałam sił na PG...nie udało się ...nie mam umysłu... kara Zainteresowany. (2) Chcę studiować w Ateneum na studiach dziennych europeistykę. Na innych... paftom pytanie (2) Witam! Chciałabym się zapytać czy na Dziennikarstwie i komunikacji... emi Nabijają stundeta w butelkę (1) Nie potrafią niczego zorgasnizować, w ostatniej chwili wycofują się z danego... V. koszty dodatkowe (2) mam pytanko ja wygladaja koszty np za egzaminy poprawkowe?? lub obrone... ooliwka ooliwka - opinia (1) Założyciele przede wszystkim stawiali na wysoki poziom nauczania, co im... ooliwka Zwykła prywatna uczelnia (1) jestem studentem 4 semestru i moge z cała pewnościa powiedziec o WSB ze jest... niestacjonarny