WSMSGiP w Gdyni (1) Czy ktoś sie wybiera na tą uczelnię od października na Rynek Motoryzacyjny?... na_kazda_pogode Międzynarodowy Rynek Motoryzacyjny (1) Hej, czy ktoś z obecnych wybiera się na tą specjalność? Mógłby mi ktoś... Agou pedagogika-animacja kultury (1) Prosze o jakiekolwiek informacje o tej uczelni a najlepiej o tym kierunku... Aga
Opłaty dodatkowe (2) Witam, chciałabym się dowiedzieć, jak to wygląda z opłatami za egzaminy. Czy... emka Sprcjalności ze świata marzeń i baśni (1) Nie jest trudno ale ciężko bo na zaocznych zjazdy są w KAŻDY WEEKEND!... Student IiE (3 semestr) Monika - opinia (1) Wybieram sie na socjologie na ug. jak ktos studiuje ten kierunek to bardzo... Monika szkoła na + (1) Rok temu skończyłem i mam pozytywne zdanie o tej szkole. Miki Szkoda .. (2) Szkoda , że osoby odpowiedzialne za komentarze na Trójmieście (z Ateneum)... inka Poszukiwania :) (1) Poszukuje kogoś kto będzie studiował na uzup.magisterskich kierunek... Mysz Balagan, brak organizacji, każdy mówi coś innego na czym student traci (1) Przeczytalam pare komentarzy i powiem szczerze że Roman ma racje. Na samym... misia Zajęcia poza Ateneum (2) Chciałabym zapytać, gdzie odbywają się zajęcia z wychowania fizycznego na... Aleksandra Europeistyka-studia II stopnia (2) Witam :) Czy na studiach II stopnia w Ateneum są obowiązkowe języki... Kandydat Super! (1) Czytając niektóre opinie dochodzę do wniosku, że piszą je ludzie, którzy... karcia Nika - opinia (1) Chciałam sie dowiedziec czegos o kierunku Handel Miedzynarodowy w systemie... Nika Języki obce. (2) Witam. Chciałabym się zapytać czy w Państwa szkolem prowadzony jest język... Przyszła Studentka Ateneum szkolka (1) nie obrazajmy uczelni.pwsh zasluguje tylko na miano szkolki.cel jaki sobie... student szkoła jest ok. dobry klimat,ludzie życzliwi,zajęcia super ,ciekawi wykładowcy (1) kaśka transport-spedycjia (1) szukam osób, które wybierają się na transport i spedycje karolina Do STUDENTA INFORMATYKI-NIESTACJONARNE (1) .....tak więc poszedłeś na studia więc chyba wypadałoby czegos tutaj się... studentka WSZ :) (1) Podoba mi się:) pozdrowienia gr. A K