Apropos Chinoznawstwa (1) Znam plan tej specjalizacji i zgadzam się z CVN - o Chinach uczy się w... 321 Jak jest na Informatyce w Biznesie? (1) Mam pytanie jak jest na tym kierunku chodzi mi o przedmioty (system zaoczny) maur Polecam!!! (1) Polecam szkołę, wysoki poziom, wspaniali wykładowcy :) sporo nauki :((... studentka
prosze o pomoc (1) Hej Wam. W tym roku wybieram sie na studia i chcialabym dowiedziec sie... malwa malwa - opinia (1) hej Wam! W tym roku chcialabym wybrac sie na studia do WSFiAale po Waszych... malwa To bardzo dobra szkoła dla ludzi z jajami. (1) Ja chodzę do tej szkoly bo mnie na to stac i tyle. nie chcialem sie meczyc... Bohun - Wielki Ataman Kozacki GWSH na piątkę (1) Bardzo fajna wyższa szkoła humanistyczna. Wykładowcy najlepsi na świecie,... Martyna Szkoła ma sporo mankamentów ale jest ok (1) Wybierajac ta uczelnie liczcie sie z takimi kwiatkami jak 6cio godzinne... Ludlum pytanie (2) Witam! Jestem zainteresowana kierunkiem Dziennikarstwo i komunikacja... Kamila Patrycja odpisz mi na maila, napisałam dziś do Ciebie sprawdź poczte (1) wybieram się do tej szkoły na administrację, nie wiem jeszcze czy lepiej iść... syllunia Jest OK (1) Z wykladowcami mozna sie dogadac. Sa przedmioty ze cisna studenta , ale... hania WSFiA rządzi (1) Jesteśmy studentami I roku studiów dziennych i nie załujemy trafnego wyboru.... Studenci WSFiA Jest ok! (1) Szkoła znajduje się w świetnym położeniu. Zajęcia odbywają się w małych... katarzyna moja dykta sklad! (1) mega lans! zonk H3M pytanie (2) Witam! Chciałabym się zapytać, czy można składać dokumenty na uczelnię od... Aneta piszcie o transporcie i spedycji (1) Zastanawiam sie nad podjeciem studiów na w/w kierunku. Napiszcie jak jest.... Kasia wysoki poziomna prawie i administracji??? (1) Jakas pomylka - na WSMSGiP uczy czesc wykladowcow z prawa z Uniwerku -... prawniczka WSMS (naj)wyższa szkola w trojmiescie! (1) jestem studentka 3 roku politologii i uwazam ze GWSH to bardzo dobry wybor.... Ania Super szkoła (1) Polecam wszystkim, którzy chcą zostać nauczycielami języka obcego - bardzo... PoPo W odpowiedzi na komentarz dot. chinoznawstwa (1) Proponuje dokladnie sprawdzic program i plan zajec Studentow Chinoznawstwa z... ***