Kamil Burhardt - ocena (1) Nawet nie wiem jak opisać panujący tu nieład. Uczelnia skupiona na... Kamil Burhardt (niestety) jeszcze studentka - ocena (1) Cała obsługa zatrudniona w BOS-ie to jakaś pomyłka, młode dziewczynki z... (niestety) jeszcze studentka Lukas - ocena (1) Szczerze polecam uczelnię. Studiowanie tam wspominam z sentymentem. Lukas
Natalia Grykin - ocena (1) Pani Magda o wszystko zadbała, pomagała ze wszystkimi dokumentami, dawała... Natalia Grykin już ex - opinia (2) Wartość dyplomu w praktyce ujemna już ex Anka - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona, uczelnia pozwala rozwinąc skrzydła i zdobyć... Anka Oliwia - ocena (1) Poziom bardzo zadowalający :) ja sie ciesze, że wybralam tą uczelnie.... Oliwia Monia - ocena (1) Jestem absolwentką pedagogiki przedszkolnej i wczesnoszkolnej - studia... Monia Michał P - ocena (1) Świetny kontakt z biurem (Adrianna i Magda) i bardzo jasna instrukcja, lista... Michał P WL - ocena (1) Dobra uczelnia i wykwalifikowana kadra WL Artur - ocena (1) Jednym z powodów, dla których wybrałem WSAiB, jest duży nacisk na praktyczne... Artur Marzena - ocena (1) Na plus :) fajnie się tutaj studiuje, przyjemna atmosfera, doświadczona kadra... Marzena Ilona - ocena (1) Moje wrażenia związane z tą uczelnią są bardzo dobre! Swietny poziom kształcenia Ilona Agata - ocena (1) Podoba mi się, jest naprawde ok, bardzo dobra atmosfera do nauki Agata Barbara - ocena (1) Jesli o mnie chodzi, to jestem bardzo zadowolona, spory wybór kierunków :) Barbara Basia - ocena (1) Atmosfera super, zajęcia bardzo ciekawe, jestem zadowolona! Basia Tati - ocena (1) Najlepsza Uczelnia na Pomorzu. Ukończyłam Ist i kontynuuję naukę na IIst.... Tati Klaudia Z. - ocena (2) Gdańska Szkoła Wyższa oferuje solidne wykształcenie, które przygotowuje... Klaudia Z. Przemek - ocena (1) Super festyn woow Przemek Karolina - ocena (1) Uczelnia jak dla mnie ok, milo sie tutaj studiuje Karolina