agnieszka - opinia (1) Serdecznie polecam studiowanie na tej uczelni! studiowalam kierunek... agnieszka Madzia - opinia (1) Kończę w tym roku studia (Bezp. wewn.) i na pewno wiele rzeczy mozna by było... Madzia Stefan - opinia (1) askudna uczelnia . (...) Większość zajęć się nie odbywa. Ludzie przyjeżdżają,... Stefan
Marta - opinia (1) Zdecydowanie odradzam!!! W regulaminie jest napisane, że nieopłacenie... Marta Gosia - opinia (1) polecanko! Bardzo profesjonalna agencja, w której nie zmieniłabym absolutnie... Gosia Kasia S - opinia (1) Pełen profesjonalizm, polecam każdemu kto rozważa wyjazd do Australii.... Kasia S Tomek - opinia (1) jest tu zarządzanie produkcją inżynierskie, co mi odpowiada Tomek Martyna - opinia (1) Wysokie stypendia i wsparcie w kompletowaniu dokumentacji, szczególnie przy... Martyna Jola - opinia (1) Studiuję na GSW kryminologię. Oprócz zajęć, organizowane są mega ciekawe... Jola B - opinia (1) Z całego serducha polecam!!!! Trzeba się uczyć, ale w miłej atmosferze... B Radek Nowak - opinia (1) Bardzo solidna uczelnia zawodowa. Przyjaźni wykładowcy i Władze Uczelni. Radek Nowak PML - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze studiów w SANSie. jestem na drugim roku... PML marks - opinia (1) Ocena Uniwersytetu jest trudna. Z jednej strony uczelnia posiada fizyków i... marks MG - opinia (1) Z pełną świadomością szerzonych przeze mnie opinii, wśród mojego grona... MG Petro - opinia (1) Studiuję informatykę na PJATK i najbardziej podoba mi się praktyczne... Petro Ilka - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z uczelni! Wykładowcy do rany przyłóż, zawsze się... Ilka Michał - opinia (1) Dwa dni temu zacząłem tam studia, a już czuję się jak w cyrku. Ta pseudo... Michał Wiktoria - opinia (1) Cieszę się, że wybrałam właśnie tą uczelnie, bo wykładowcy naprawdę w... Wiktoria edi - opinia (1) Genialna uczelnia, super zajęcia i bardzo mili wykładowcy oraz administracja.... edi Iza - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona z wyboru tej uczelni. Kadra w pełni profesjonalna i... Iza