Agata - opinia (1) W tym roku skończyłam studia w GSW, jestem niesamowicie zadowolona i mam miłe... Agata Aga - opinia (1) Ukończyłam w tym roku I stopień i nie wyobrażam sobie kontynuować magisterki... Aga Adrian - opinia (1) Wszystko super sprawnie, pani Magdą bardzo pomocna Adrian
Klaudia Szafron - opinia (1) Polecam z całego serca! ️Niesamowity kontakt z Panią Magdą, która w... Klaudia Szafron Adam - opinia (1) WSAiB Uczelnia bardzo fajna i przyjazna studentom, polecam:) Adam Sylwia - opinia (2) Polecam tą uczelnie. Wysoki poziom, rewelacyjna kadra Sylwia Michał - opinia (1) Uważam, że WSAiB jest najlepszą uczelnią w regionie. Zaczynam teraz III rok i... Michał IvyEve - opinia (1) Jestem po II roku kierunku grafika. Na duży plus w tej uczelni jest świetny... IvyEve Klaudia Lewandowska - opinia (1) Otrzymałam niesamowitą pomoc ze strony Pani Magdy z Australia Study,... Klaudia Lewandowska Karolina - opinia (1) swietna szkoła naprawdę można zrealizować marzenia o studiach nie rezygnując... Karolina Oliwia - opinia (2) Kończę pierwszy rok fizjoterapii. Super, jestem zadowolona atmosferą panującą... Oliwia Miki - opinia (1) Git szkoła. Na filologi hiszpańskiej podobno najładniejsze dziewczyny :) Miki wkurzona matka - opinia (1) Nawet nie potrafią dotrzymać terminu ogłoszenia listy kandydatów, które... wkurzona matka Oficer Wojska Polskiego - opinia (1) dramat. naciągacze żerujący na braku doświadczenia zawodowego młodych ludzi... Oficer Wojska Polskiego Kat - opinia (1) Polecam! Studia z przyszłością! Wspaniała kadra nauczycieli akademickich! Kat B - opinia (1) Studiowałam tam, jestem dobrze przygotowana do zawodu i teraz mam pracę... B Mirek - opinia (1) Najlepsza wyższa uczelnia z prywatnych uczelni w Trójmieście Skonczyłem już... Mirek Tom - opinia (1) Studiowałem na WSB jak była przy ul.Zabi Kruk. I chciałbym śmiało polecić. Tom Violetta Strzelecka - opinia (1) Bardzo dobra uczelnia. Wysoki poziom nauczania, wykładowcy wymagający, ale... Violetta Strzelecka Marcin - opinia (1) Bardzo ciekawe i praktyczne studia. Atrakcyjna alternatywa w stosunku do... Marcin